“Als huidcoach helpen wij vrouwen er op een 100% natuurlijke manier jonger uit te zien, zónder inspuitingen, zónder pijn, mét duurzaam en gegarandeerd resultaat!”

Huidverjonging, dat is onze passie

Huidcoach in hart en nieren, dat zijn de huidcoaches van Beautiful Balance!

Een huidcoach word je niet zomaar! Naast onze gedegen opleiding tot schoonheidsspecialist volgt een intensief opleidingstraject bij hannah. Alles over de huid komt langs in deze opleiding, evenals hoe de gezonde huid en een probleemhuid te behandelen. Daarnaast zijn wij opgeleid in de befaamde hannah bindweefselmassage. Dit is de enige echte bindweefselmassage voor huidverbetering en huidverjonging!

Natuurlijke huidverjonging

Wij volgen alles op het gebied van huid en huidverjonging, tot op wetenschappelijk niveau. We worden opgeleid door oa. artsen en dermatologen. (medisch schoonheidsspecialist) Onze kennis van de huid en hoe deze te verbeteren is buitengewoon groot. Het voordeel voor u: gegarandeerd resultaat!

Wist je dat wij ieder jaar onze vakkennis up to date moeten houden om onze status te mogen behouden? Dit is uniek in de cosmetische sector!

Maar daar blijft het niet bij! Wij coachen je in het verzorgen van je huid, want alles staat of valt bij het juist gebruik van de producten. Het gaat er niet alleen om wat je doet, maar ook hoe je dit doet!

Door onze interesse in natuurlijke huidverjonging kun je bij ons terecht voor wat wij noemen “Beautiful Ageing” het op een natuurlijke manier mooi ouder worden. Alle kennis die wij hierover hebben opgedaan, hebben wij gebundeld in speciale huidverjongende programma’s. Samen met u bekijken we welk programma u het beste past en u heeft er verder geen omkijken naar. Alles is voor u inbegrepen! Meer weten? Wij adviseren u graag: 010-2730609

huidcoach, schoonheidsspecialist

huidcoach, schoonheidsspecialist

 

The Dream Team

Eva

Huidcoach

Huidcoach

 Esmee

Huidcoach

Huidcoach

Wij verschijnen regelmatig in de media! Klik hier!

Beautiful Balance
hannah certified huidcoach
anbos gediplomeerd schoonheidsspecialist