Jongere huid jaarprogramma

Wilt u er over een jaar jonger uitzien dan nu? Dat kan! Met ons all in Jongere huid-jaarprogramma zorgen wij ervoor dat uw huid er jonger, vitaler en gezonder uit gaat zien!

Wat houdt het Jongere huid-jaarprogramma in?

Het Jongere huid-jaarprogramma bestaat uit 10 behandelingen (1 behandeling inde 5 weken) waarbij we uw huid optimaal gaan voeden, herstellen en alle tekorten in uw huid aan gaan vullen die ervoor hebben gezorgd dat uw huid verouderde. Het resultaat is een stralende, gezonde huid die verstevigd is en waarbij rimpels verminderd of verdwenen zijn. We maken in dit jaarprogramma gebruik van de Chonos Therapy behandelingen, aangevuld met de natuurlijke facelift behandeling, dermatude meta therapie en/of rimpel reductie therapie/bindweefselmassage indien nodig. Per keer bekijken we wat uw huid het hardst nodig heeft, maar we Chronos behandelingen voeren de boventoon. En dat is niet voor niets! Al na de eerste behandeling ziet en voelt u het verschil! De gezichtsbehandelingen zijn altijd inclusief het behandelen van uw hals en decolleté.

Het jaarprogramma bestaat ook uit de juiste producten voor thuis. Heel belangrijk, want wanneer we in het instituut de huid activeren, moeten er wel dagelijks de juiste werkstoffen gebruikt worden om het resultaat vast te houden én te verbeteren. De benodigde producten voor het hele jaar zijn inbegrepen!

Waarom duurt het een jaar?

Het verouderingsproces begint al op jonge leeftijd. Hierdoor ontstaan de eerste tekenen van huidveroudering rond het 25e levensjaar. Hoe ouder u bent, hoe meer huidveroudering. Dat hebben we natuurlijk niet in 1 behandeling opgelost. Hoewel u wel direct verschil zult merken, duurt het proces van nieuw collageen aanmaken in uw huid 300-500 dagen. Een tot twee jaar dus! Daarom bestaat er geen quick fix op de natuurlijke manier, maar geven we uw huid de tijd om te resetten, herstellen en nieuw collageen op te bouwen.

Extra bonus: als jaarprogramma klant ontvangt u 10% korting op alle extra producten die u aanschaft!

Het Jongere huid-jaarprogramma bestaat uit:

  • 10 huidverjongende gezichtsbehandelingen
  • 8 producten voor thuis (serum en crème voor 1 jaar)
  • Gratis HuidScan
  • 10% extra korting op alle producten (hannah, Juliette Armand, LavieSage)

Het Jongere huid-jaarprogramma kost 1497,- voor een jaar. Een fractie van het bedrag van een facelift.  Met ons Jongere huid-jaarprogramma werkt u aan een jongere huid op een natuurlijke manier, zonder ingrepen, zonder inspuitingen en met het behoudt van je eigen gezichtsuitdrukkingen. 100% natuurlijk, 100% jezelf!

De volgende foto’s zijn voorbeelden van slechts 1 Chronos behandeling:

Resultaat na 1 Chronos behandeling

jongere huid

 

 

chronos-voor-en-na-rimpel

chronos-voor-en-na-rimpel

Boek hier eenvoudig online uw afspraak voor de eerste huidverjongende behandeling in. Kies voor de behandeling ‘Jongere huid-jaarprogramma 1e behandeling’. Staat de datum en tijd van uw voorkeur niet in de online agenda? Bel dan naar: 010-2730609

 

 

 

jongere-huid