Eerste afspraak: een intakegesprek

Wil jij jouw ideale huid bereiken? Dan heb je nu alvast een hele goede eerste stap gezet!

Je eerste afspraak bij Beautiful Balance HuidCenter is een intakegesprek met Eva Gundlach. Tijdens dit intakegesprek, wat wij een HuidScan noemen, gaan we dieper in op jouw wensen en huidproblemen, krijg je inzicht in je eigen huid en wordt er uitgebreid uitgelegd wat er nodig is om tot jouw gewenste resultaat te komen.

Eva Gundlach is gediplomeerd schoonheidsspecialist, huidcoach, specialist in huidverbetering, skincare gene-ius, genetic skin coach en SkinMaster.

Nadat jouw wensen duidelijk zijn en jouw huidconditie in kaart is gebracht, krijg je een uitgebreide uitleg over jouw huid en hoe je deze moet verzorgen en behandelen én welke behandelingen goed zijn voor jouw huid.

We maken een plan op maat voor je. Hier hoort ook een stukje huiswerk bij, want een mooie huid ligt voor 80% in jouw eigen handen. De overige 20% nemen wij voor onze rekening met onze verbeterende behandelingen. Een samenwerking zorgt voor het mooiste resultaat! Uiteraard houden wij volledig rekening met jouw wensen en voorkeuren.

Wist je dat je zélf de meeste invloed hebt op hoe jouw huid verouderd? Wij gaan je helemaal onderdompelen in de wereld van natuurlijke huidverjonging. Je krijgt dan ook veel tips & tricks van Eva.

Je gaat vervolgens 2 weken aan de slag met de producten en tips van Eva, voordat je je eerste behandeling ondergaat. Het voordeel hiervan? Jouw huid is in 2 weken al enorm verbeterd en de behandeling slaat veel beter aan en werkt nog dieper door omdat jouw huid al in een veel betere conditie is gebracht! Deze aanpak is uniek en zal je elders niet tegenkomen!

De HuidScan duurt ca. 75 min. en word je gratis aangeboden!

Boek hieronder jouw gratis HuidScan:

https://beautiful-balance.nl/online-agenda/

Neem een kijkje bij Beautiful Balance HuidCenter

We begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar ons HuidCenter en hoe het er bij ons aan toe gaat. Bekijk daarom hier ons filmpje, dan zie je precies de drie stappen van een Meet & Treat:

https://www.youtube.com/watch?v=bjF3NKSvS7g