GRATIS online huidadvies

Heb je een huidprobleem dat je aan wil pakken , maar niet de tijd om naar ons HuidCenter te komen? Of woon je te ver weg, maar wil je wel het beste huidadvies met de beste producten van de beste salon van Nederland?(tweevoudig Beauty Award winnaar)

Met ons online advies én het GRATIS persoonlijke e-book dat je krijgt kun jij uit de voeten om te werken aan jouw mooiste huid ooit.

Wij bieden je de mogelijkheid van een online huidadvies, zonder dat het nodig is om naar Schiedam te komen. De producten die we je adviseren kun je eenvoudig online bestellen en verzenden we gratis vanaf 100,-!

Persoonlijk e-book

Wat moet je doen om je huid te verbeteren en je huidprobleem aan te pakken?

Met welke producten moet je dat doen en wanneer, hoe vaak en hoeveel gebruik je er dan van?

Je leest het allemaal in jouw persoonlijk e-book die wij voor je maken!

Je krijgt een duidelijk overzicht wat je elke ochtend en elke avond moet doen.

Niet alleen lees je er jouw persoonlijke huidverzorgingsroutine voor de ochtend en de avond, ook staat het e-book boordevol tips en adviezen, zodat je nòg meer uit je routine haalt. Ook voedingssupplementen, voedingstips mogen niet ontbreken en maken jouw persoonlijke plan compleet.

Wat moet je doen voor het online huidadvies?

Je bent een paar stappen verwijderd van het beste online huidadvies!

Vul de onderstaande vragen zo uitgebreid mogelijk in. Stuur vervolgens een goede foto van je gezicht op naar kantoor@beautiful-balance.nl. Zorg ervoor dat je huidprobleem goed zichtbaar is, bijvoorbeeld door voor het raam te gaan staan voor een goede belichting en zorg dat make-up verwijderd is!

Na aanvraag ontvang je binnen 3 werkdagen jouw persoonlijke e-book in je mailbox!

ONLINE HUIDADVIES

0 + 5 = ?

Vergeet niet om een goede foto van je gezicht te verzenden naar kantoor@beautiful-balance.nl!