“Ons HuidCenter is als een sportschool voor je huid. Wij bieden je alles voor jouw mooiste huid ooit!”


Graag stellen wij je voor aan ons HuidExpert Team


Jouw huid, onze passie

Huidfreaks in hart en nieren, dat zijn de huidexperts van Beautiful Balance!

Een huidexpert en Skincare Gene-ius word je niet zomaar! Naast onze gedegen opleiding tot schoonheidsspecialist volgen wij regelmatig intensieve opleidingen. Zo ook de intensieve opleiding tot HydroPeptide Skincare Gene-ius. Alles over de huid komt langs in deze opleidingen, evenals hoe de gezonde huid en een probleemhuid te behandelen. Daarnaast zijn wij opgeleid in de befaamde, originele bindweefselmassage. Dit is de enige echte bindweefselmassage voor huidverbetering en huidverjonging.

Eva Gundlach

Eva Gundlach

Eigenaresse, HuidExpert, Skincare Gene-ius en Genetic Skincoach

Gediplomeerd sinds 2000.Huidcoach en specialist in huidverbetering Specialisaties: bindweefselmassage, rimpel reductie therapie, acne, manuele lymfedrainage, natuurlijke huidverjonging en huidverbetering.Werkt op maandagochtend, donderdag, vrijdag en zaterdag.Winnaar Beauty Award Beste schoonheidsspecialist van Nederland 2014 en beste salon van het jaar 2019.

Esmee

Esmee

HuidExpert en Skincare Gene-ius

Gediplomeerd allround schoonheidsspecialist.Huidcoach en specialist in huidverbetering.Specialisaties acne, bindweefselmassage.Werkt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en om de zaterdag.