Eerste behandeling: Meet & Treat, incl. productpakket.

Wat gaaf dat je ervoor hebt gekozen om samen met ons jouw ideale huid te bereiken!!!

Jouw ideale huid bereiken we in drie stappen:

 1. huidanalyse
 2. huidbehandeling
 3. huidplan op maat

1) Natuurlijk starten we met een uitgebreide huidanalyse. Je krijgt van ons een vragenlijst en we gaan speciale huidfoto’s maken. Met deze foto’s nemen we een kijkje ín je huid. Ook voeren we een huidmeting uit zodat we precies weten wat het vochtgehalte, vetgehalte en de zuurgraad van je huid is. Samen met jouw wensen kunnen we nu een huidbehandeling op maat geven!

2) De huidbehandelingen die wij geven zijn altijd op maat gemaakt; jouw huid is uniek en heeft per keer andere behoeften. Zo zal je huid in de zomer meer vocht nodig kunnen hebben, in de herfst kunnen we bijvoorbeeld pigmentvlekjes aanpakken, in de winter kan je huid wat droger zijn en in de lente heb je misschien behoefte aan een detox.

De huidbehandeling van de Meet & Treat bestaat uit een behandeling met bindweefselmassage of met de softlight laser, afhankelijk van de wensen die je hebt.

3) Na afloop van de behandeling kun je plaatsnemen aan onze HuidBar en krijg je een persoonlijk huidplan op maat. Wanneer je ook thuis aan de slag gaat met het behandelen van je huid, dan hebben de behandelingen nóg meer effect én bereiken we het gewenste resultaat sneller.

Je ontvangt bij je Meet & Treat behandeling een productpakket, afgestemd op jouw huidconditie. Dit is een basispakket dat je minimaal nodig hebt om je huid dagelijks te verzorgen. Wil je een compleet productpakket met alle stappen? Dan ontvang je 20% starterskorting!

De totale waarde van de Meet & Treat is 247,- maar bieden we je ter kennismaking aan voor slechts 98,-

Wij nemen alle zorgen die hebt op het gebied van huidverzorging uit handen. Wij maken je plan en houden precies bij wanneer je welke producten nodig hebt. Zijn je producten op? Dan bekijken we na een huidmeting met welke producten je verder kan. Echt maatwerk dus! Als vaste klant ontvang je 10% korting op de producten. Gewoon, omdat wij het fijn vinden dat je bij ons komt om je droomhuid te realiseren!

Niet in de gelegenheid om je producten op te halen? Dan sturen wij ze gewoon naar je toe!

Boek hier eenvoudig online je Meet & Treat:

 

 • eerste behandeling

  eerste behandeling

 • natuurlijke facelift zonder operatie

  natuurlijke facelift zonder operatie

 • Laser voor huidverjonging

  Laser voor huidverjonging

 • Laser voor huidverjonging

  Laser voor huidverjonging