Een natuurlijke facelift, zonder operatie… dat kan met onze Softlight laser.

Ziet uw huid er ouder uit dan u bent, of dan u zich voelt? Overweegt u een cosmetische ingreep of injectables, maar zoekt u liever naar een natuurlijke methode? Dan bent u van harte welkom bij Beautiful Balance in Schiedam. Wij zorgen ervoor dat uw huid op een natuurlijke manier verjongd wordt. U behoudt uw eigen uitdrukking en we maken geen gebruik van lichaamsvreemde stoffen. Een natuurlijke, stralende en verjongde huid is het resultaat!

facelift zonder operatie

facelift zonder operatie


natuurlijke-huidverjonging-voor-en-na

natuurlijke-huidverjonging-voor-en-na

Natuurlijke facelift zonder operatie

Een natuurlijke facelift zonder operatie. Om op een natuurlijke manier uw huid te verjongen, zijn wij steeds opzoek naar de beste methode die nét weer dat stapje verder kan. In onze zoektocht naar een effectieve methode om uw huid te liften en te verstevigen zijn we niet over een nacht ijs gegaan. Maar liefst 1 jaar heeft Eva Gundlach ervoor uitgetrokken om te zoeken naar hét beste apparaat voor natuurlijke huidverjonging, die voldoet aan al onze eisen en die naadloos aansluit bij onze visie op huidverjonging: op een natuurlijke manier de huid verjongen, zonder beschadigingen te geven, zonder vervelende bijwerkingen en met een duurzaam effect.

De Softlight laser is dit helemaal! Een behandeling met de Softlight laser is ontspannend, prettig en heeft geen bijwerkingen. Uw huid wordt aangezet tot beter functioneren. Uw huidcellen worden opgeladen met pure energie, waardoor ze dezelfde activiteit krijgen als tussen uw twintigste en dertigste jaar. Omdat de Softlight laser op álle lagen van de huid werkt, kunnen we liften en verstevigen. Bovendien wordt ook de algehele conditie van uw huid verbeterd.

De Softlight laser is een koudlaser. Dit houdt in dat de laser géén hitte afgeeft en dus geen beschadiging aan de huid geeft.

Een enkele behandeling geeft een mooi resultaat. Wilt u het effect van een natuurlijke facelift, dan is een kuur mogelijk. Afhankelijk van uw huidconditie zijn hier 6-15 behandelingen voor nodig.

 • natuurlijke facelift

  natuurlijke facelift

 • natuurlijke facelift zonder operatie

  natuurlijke facelift zonder operatie

 • Laser voor huidverjonging

  Laser voor huidverjonging

 • Laser voor huidverjonging

  Laser voor huidverjonging