Behandelingen

Intensief huidverbeterende behandelingen, uitgevoerd met het merk hannah of Juliette Armand.

Meet & Treat uw eerste behandeling bij Beautiful Balance.

Meet & Treat uw eerste behandeling bij Beautiful Balance

Wat wilt u verbeteren aan uw huid?

Dát is de belangrijkste vraag en daarmee gaan wij graag met u aan de slag!

Bent u nieuw bij Beautiful Balance? Dan starten wij met een Meet & Treat behandeling. Tijdens deze afspraak gaan wij uw huid grondig analyseren met behulp van onze Observ en Skinanalyzer en nemen we een vragenlijst met u door. Aan de hand van de huidanalyse en uw wensen bespreken we wat we voor uw huid kunnen betekenen.

Vervolgens krijgt u een korte, op maat samengestelde behandeling met bindweefselmassage, waarbij u onze werkwijze en producten leert kennen en wij uw huid leren kennen. Aan de hand hiervan kunnen wij u goed adviseren welke vervolgbehandelingen goed aanslaan bij uw huid.

De Meet & Treat behandeling is inclusief een productpakket voor thuis, bestaande uit vier producten. Na uw behandeling kunt u plaatsnemen aan onze HuidBar waar wij u de werking en het gebruik van deze producten zullen uitleggen. Zo weet u precies wat uw huid nodig heeft, hoe u de producten moet gebruiken en welke behandelingen het meeste effect hebben op uw huid!

Het Meet & Treat pakket heeft een waarde van 197,- maar bieden wij u ter kennismaking aan voor slechts 97,-

Huidbehandelingen 60 min

Wil je kunnen genieten van een behandeling en je geen zorgen hoeven maken van bijkomende kosten als je iets extra’s wilt? Weet je niet zo goed wat je huid nodig heeft en laat je het liever over aan de professional, de huidcoach?

Bij Beautiful Balance kiest u alleen de tijd dat u wilt genieten van een behandeling, de rest kun je overlaten aan onze professionele en gediplomeerde huidcoaches!

We starten met een huidanalyse en een huidmeting, vervolgens krijg je een huidbehandeling die geheel is afgestemd op de behoeften van jouw huid én jouw wensen!

Graag je wenkbrauwen geverfd, of wat haartjes verwijderen? Alles zit inbegrepen, dus je komt niet voor verrassingen te staan bij het afrekenen. Wel zo prettig!

Tijdens een huidbehandeling van 60 minuten kun je bijvoorbeeld genieten van een bindweefselmassage.

Tarief Huidverbeterende behandeling: 87,-

Tarief Huidverjongende behandeling 97,-

Huidbehandelingen 90 min

Wil je een huidverjongende behandeling? Of wil je gewoon extra lang genieten van een huidbehandeling omdat je dat verdiend hebt?

Dan is de huidbehandeling van 90 minuten iets voor jou! We hebben uitgebreid de tijd om meerdere technieken te combineren voor een extra intensief resultaat. Uiteraard is de prijs all in, zoals je van ons gewend bent!

Tarief: 127,-

HuidAbonnement

Je huid houdt van regelmaat. Daarom is een behandeling in de vier-vijf weken essentieel om je huid in een goede conditie te houden. Wil je verzekerd zijn van behandelingen op je favoriete tijdstip en wil je profiteren van aantrekkelijke kortingen op producten? Neem dan een jaarabonnement bij Beautiful Balance. Zo is jouw huid het hele jaar door in topconditie!

Meer info? Wij leggen het je graag uit! 010-2730609

Boek online uw afspraak!

Huidbehandelingen voor vrouwen

 

Huidverbeterende massage

Uw huid is in goede handen: Eva Gundlach is winnaar van de Beauty Award, beste schoonheidsspecialist van het jaar. In combinatie met het nr. 1 huidverbeteringsmerk van Nederland, hannah, krijgen wij uw huid in topconditie!