“Beste Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Zuid”

Na al in 2012 genomineerd te zijn voor de landelijke titel, heeft Eva Gundlach dit jaar de award voor beste schoonheidsspecialiste van Nederland, regio Zuid in de wacht gesleept.

“Enthousiaste vakvrouw, die klanten bindt door een perfecte afstemming van de behandeling op de individu. Heeft een duidelijke visie waar zij in haar instituut voor staat en gaat. Een doorzetter die altijd op zoek is naar de verbeterpunten. De winnaar is: Eva Gundlach van Beautiful Balance in Schiedam.”

Beauty Award is dé oscar in de schoonheidsbranche. De verkiezing bestaat uit drie rondes:

  • Nominatieronde: deelnemers maken een bedrijfspresentatie
  • Bezoek van een Mystery Guest
  • Interview met de vakjury

Persbericht Beauty Award 2014

Onder grote belangstelling reikte Froukje de Both op 10 maart 2014 zeven Beauty Awards uit in Studio 21 Hilversum. Deze Awards zijn een kroon op het werk van topvrouwen die business en vakmanschap combineren met een heldere visie op het vak schoonheidsverzorging. De Beauty Award vond voor de vijfde keer plaats, en deze jubileumeditie symboliseerde meer dan ooit het professionalisme van de beautybranche.

Of het nu komt door de jubileumeditie, of door het feit dat niemand het-event-in-de-beautybranche meer wil missen, feit is dat Studio 21 meer bezoekers dan ooit telde voor dit prachtige event. Maar liefst 600 vertegenwoordigers uit de beautybranche lieten zich op de rode loper fotograferen om daarna getuige te zijn van een avond vol entertainment. De hele zaal plus de aanwezige pers en fotografen, begroetten de winnaars die op het podium gehuldigd werden vol enthousiasme.

De organisatie van dit event, ligt in handen van het glossy vakmagazine KOSMETIEK en de Beauty Trade Professionals (BTP), de leveranciersorganisatie van de professionele beautybranche. Doel van de organisatie is het vak schoonheidsverzorging een gezicht te geven en een waarde toe te kennen aan de kennis en vaardigheden van deelnemende, ondernemende schoonheidsspecialisten. Een Beauty Award winnen is namelijk een heel proces; van het visualiseren van het businessplan en het verwoorden van de missie, tot het behalen van goede punten naar aanleiding van een mystery guest-bezoek. Als afronding kregen alle genomineerden een live-gesprek met autoriteiten op het gebied van marketing, sales en o.a. vakinhoudelijke kennis. Na de hele selectieprocedure, bleven er van de 18 genomineerden zeven vrouwen over die een Beauty Award in de wacht sleepten.