Online agenda.

Boek eenvoudig online uw afspraak voor uw huidbehandeling in 4 makkelijke stappen:

  1. Selecteer de behandeling van uw keuze,
  2. kies een datum
  3. kies een tijdstip
  4.  vul uw gegevens in

Enkele Tips:

  • Behandelingen alleen voor vrouwen
  • Uw eerste behandeling bij Beautiful Balance? Kies dan voor de Meet&Treat! Deze behandeling is nodig om mee te starten vanwege de zeer uitgebreide huidanalyse met de Skin Analyzer en de Observ 520. De kennismakingsbehandeling (mét bindweefselmassage!) is dusdanig samengesteld dat wij jouw huid leren kennen en jij heel veel over je huid te weten komt! Je ontvangt hierbij een productpakket met huidverbeterende producten die geheel zijn afgestemd op jouw huid, zodat je direct met huidverbetering aan de slag kunt gaan!
  • Wij doen ons best u in te delen bij de huidcoach van uw voorkeur, echter de online agenda houdt hier geen rekening mee en plant u in bij de huidcoach die op dat moment beschikbaar is.
  • Bent u verhinderd voor uw afspraak? Geen probleem! Wanneer u de annuleringstermijn van 48 uur aanhoudt kunt u uw afspraak kosteloos verzetten. Zo kunnen wij iemand anders inplannen op de vrijgekomen tijd!
  • Wanneer u online boekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en huisregels. U gaat akkoord met onze annuleringsvoorwaarden.