Welke beauty producten neem je mee op vakantie?

Het leuke van werken in dit seizoen is dat er heel veel klanten op vakantie gaan en dat ik hun huid klaar mag maken voor een paar weken heerlijk genieten in de zon. Maar welke beauty producten neem je mee op vakantie?

Natuurlijk heb je thuis je favoriete huidverzorgingsproducten, maar die zijn niet altijd even handig om mee te nemen op vakantie. Tenzij je zoals ik huidcoach bent en je gewoon je hele arsenaal aan producten meeneemt, willen de meeste mensen die ik spreek toch vooral gewoon ‘makkelijk’ doen op vakantie.

Daarom hier wat product tips die ik vaak in de salon geef, om vooral makkelijk te doen op vakantie!

Reinigen

Natuurlijk moet je je huid goed reinigen op vakantie! Al dat chloorwater, zonnebrand, zand en zweet moet van je huid! Ook voelt het lekker fris aan wanneer je lekker je huid hebt gereinigd.

Mijn super vakantie tip hiervoor is de Cleansing Gel van Hydropeptide. Deze reinigingsgel is lekker verfrissend en haalt zonder moeite alle vuildeeltjes van je gezicht. Wat er zo makkelijk aan is, is dat het óók je oogmake-up verwijderd (en daar heb je geen watjes voor nodig!)  én je hoeft geen lotion na afloop te gebruiken. Ik zeg: vakantieproof!

Hier een korte uitleg over de Cleansing Gel:

Aftersun én nachtcrème in één

Na een dagje zon, zee, strand kan je huid wel een portie vocht en verzorging gebruiken. Hydromask van hannah is hier zóóó fijn voor! Wat ook nog ontzettend praktisch is, is dat je hem gewoon als nachtcrème aan kunt brengen en de hele nacht zijn werk kunt laten doen. Twee in één!

Vocht, vocht en nog eens vocht.

Dat is wat je huid nodig heeft in het zonnetje. Smeer daarom ’s ochtends op een gereinigde huid het HydroStem+6 serum van

Beauty producten mee op vakantie
Beauty producten mee op vakantie

HydroPeptide. Dit is een mega-vochtboost voor je huid, inclusief huidverjongende ingrediënten, die absoluut niet vettig of plakkerig aanvoelt. Het serum trekt helemaal in je huid en dat is wel zo fijn als het warm is!

Face lift

Natuurlijk wil je op vakantie ook je huid optimaal verzorgen. Dat kan met Face Lift van HydroPeptide. Een huidverjongende crème die je zowel in de ochtend, als in de avond kunt gebruiken, én onder je ogen aan kunt brengen. Zo blijf je ook op vakantie werken aan een mooiere, verjongde huid!

Persoonlijk vakantie plan nodig? Ik help je graag!