Behandeling tegen rimpels

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: rimpels. De een vindt het erbij horen, de ander vindt het verschrikkelijk! Hoor je bij die laatste groep? Dan is het fijn te weten dat je veel aan rimpeltjes kunt doen, zonder dat er een injectiespuit aan te pas hoeft te komen! Ik ga je er alles over vertellen!

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een term waar je vast wel eens van gehoord hebt. Het is een stofje dat gebruikt wordt als tijdelijke filler en wordt ingespoten net onder de rimpel om deze op te vullen. Maar natuurlijk werken wij niet met injectienaalden en zijn wij als huidcoach er om je huid zélf aan het werk te zetten. Hyaluronzuur is namelijk een stofje dat van nature in je huid aanwezig is en ervoor zorgt dat de levende huidlaag, de lederhuid, meer volume bevat, goed vocht vast kan houden en het geeft de collageen en elastinevezels een mooi ‘bedje’ om in te drijven. Een belangrijk stofje dus! Maar naarmate we ouder worden, wordt er minder van aangemaakt en de kwaliteit ervan neemt ook af. Gevolg: minder volume en rimpelvorming 🙁

Zou het dan niet fijn zijn als we hyaluronzuur dáár kunnen krijgen waar we dat graag zouden willen; in de lederhuid? Tot nu toe was het niet mogelijk om hyaluronzuur dóór de huid heen te krijgen zonder het gebruik van een injectienaald. Dit komt omdat de moleculen van hyaluronzuur te groot zijn om door de opperhuid heen te kunnen. Vaak wordt dit ingrediënt wel toegevoegd aan een crème of serum, maar dan zal het de opperhuid hydrateren. Ook fijn voor een zachte huid, maar het doet verder niets tegen rimpels.

Hoe fijn is het dat er nu een techniek bedacht is, dat ervoor zorgt dat hyaluronzuur wél in de levende huidlaag kan komen?!? Zonder naalden, messen en andere enge dingen. Gewoon met een heerlijke, ontspannende behandeling! Deze nieuwe behandeling is HYAMATRIX!!!

In zes behandelingen je rimpels aanzienlijk verminderen (of ze verdwijnen zelfs!)

De makers van Hyamatrix zijn erin geslaagd om hyaluronzuur dusdanig te verkleinen dat het door de huid heen kan de levende huidlaag in, maar zonder dat het aan werking in moet boeten. Het wordt geproduceerd met een soort vacuüm. Hierbij vergelijk ik het met een dekbed dat je op wilt vouwen en op wilt bergen. Dat is een vrij groot ding. Wanneer je het in een vacuümzak doet en met de stofzuiger vacuüm zuigt, heb je ineens een veel kleiner pakketje! Zou werkt ongeveer de techniek die ze gebruiken om het hyaluronzuur wel de huid in te krijgen. Speciale matrix peptiden zorgen ervoor dat de moleculen in de huid weer hun normale grote krijgt en goed aan kunnen haken op je eigen hyaluronzuurmoleculen. Doordat je huid een seintje krijgt dat er als het ware moleculen gerepareerd worden, gaat je huid ook zelf harder werken!

Afhankelijk van je huidconditie heb je 3 tot 12 behandelingen nodig voor een fantastisch resultaat, zónder ook maar een centje pijn of ongemak! De meest voorkomende kuur bestaat uit zes behandelingen. Waarbij vaak al na een keer een heel mooi verschil te zien is!

hyamatrix
hyamatrix
behandeling tegen rimpels
behandeling tegen rimpels

Wil je hier meer over weten? Wij helpen je graag!