Behandelingen tegen rimpels

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken en het hoort gewoon bij het ouder worden: rimpels krijgen. Maar wat kun je doen wanneer je je stoort aan je rimpel(s). In deze blog uitleg over de verschillende behandelingen die rimpels verminderen.

Dermatude

Dermatude META therapy is een methode waarmee we met ultrafijne naaldjes minuscule gaatjes in de huid maken. Dit klinkt wat enger dan dat het is. Deze gaatjes wil je huid gaan repareren en gaat in de herstelmodus. Alsof het een wondje heeft en deze moet herstellen. Door gebruik te maken van dit mechanisme wordt er nieuw collageen aangemaakt. Collageen is het eiwit dat voor de stevigheid in de huid zorgt. Heel belangrijk dus als we rimpeltjes aan willen pakken. Door de huid direct onder het rimpeltje te activeren, wordt er van binnenuit collageen aangemaakt en het rimpeltje op een natuurlijke manier van binnenuit opgevuld.

Hyaluronzuur

Misschien heb je er eerder over gehoord of gelezen, bijvoorbeeld in onze blog. Hyaluronzuur is een stofje dat van nature inde huid voorkomt en voor volume inde huid zorgt. Ook dit neemt af naarmate we ouder worden. Maar met onze Hyaluronzuur behandelingen van Hyamatrix zorgen we er op een pijnloze, juist aangename manier voor dat het hyaluronzuur in de huid aangevuld wordt. Zonder naalden, gewoon met een heerlijke behandeling!

Rimpel Reductie Therapie

Rimpel Reductie Therapie, ofwel RRT, is een intensieve vorm van bindweefselmassage. Doordat we handschoentjes dragen en geen tussenstof gebruiken, kunnen we door de grip die we hebben heel gericht de huid met bindweefselgrepen behandelen. Door deze grip kunnen we ook heel specifiek, op de vierkante millimeter nauwkeurig, een rimpeltje behandelen. Hierdoor wordt de huid geactiveerd en het rimpeltje verminderd.

Soft light laser

Naarmate je ouder wordt merk je een ding heel specifiek: verminderde energie. Dat voel je en dat zie je. Ook aan je huid. Doordat alle processen in je huid wat minder worden, is ook de opname van energie uit voeding en het verwerken van deze energie minder. Door de huid van buitenaf energie te geven met de soft light laser, krijgen de energiefabriekjes in de cellen, de mitochondriën, weer meer energie. De batterij wordt als het ware opgeladen met pure energie. Jouw telefoon werkt ook beter met een volle batterij dan met een lege 😉 dit geldt dus ook voor je huid. Laser klinkt vaak wat heftig, maar is het in dit geval niet. De laserstralen zijn voor het menselijk oog niet zichtbaar en is ook niet voelbaar. Toch is het aanwezig in de vorm van energie. Een super lekkere behandeling die ook heel mooi combineert met de Dermatude (mijn favoriete combi 🙂 )

Peeling

Ook een intensieve peeling kan ervoor zorgen dat de huid een stuk minder rimpels heeft. Dit is voornamelijk het geval als de huid veel zonschade heeft opgelopen en/of veel volume verlies heeft. De huid wordt voller en gladder, doordat het de aanmaak van collageen stimuleert en de celdeling wordt vernieuwd.

Wil jij ook iets doen aan storende rimpeltjes? Aarzel niet en neem contact met ons op. Er is meer mogelijk dan je denkt!