Behandelingen

Work that skin!

Onze behandelingen zijn workouts voor je huid! Onze huidcoaches zetten je huidcellen aan het werk terwijl jij heerlijk ontspannen in onze, eventueel verwarmde, stoel ligt!

Meet & Treat uw eerste behandeling bij Beautiful Balance.

Meet & Treat uw eerste behandeling bij Beautiful Balance

Wat wilt u verbeteren aan uw huid?

Dát is de belangrijkste vraag en daarmee gaan wij graag met u aan de slag!

Bent u nieuw bij Beautiful Balance? Dan starten wij met een Meet & Treat behandeling. Tijdens deze afspraak gaan wij uw huid grondig analyseren met behulp van onze Observ en Skinanalyzer en nemen we een vragenlijst met u door. Aan de hand van de huidanalyse en uw wensen bespreken we wat we voor uw huid kunnen betekenen.

Vervolgens krijgt u een  maat samengestelde behandeling met bindweefselmassage, waarbij u onze werkwijze en producten leert kennen en wij uw huid leren kennen. Aan de hand hiervan kunnen wij u goed adviseren welke vervolgbehandelingen goed aanslaan bij uw huid.

De Meet & Treat behandeling is inclusief een crème voor thuis. Ook kunt u gebruik maken van een speciale aanbieding voor u als nieuwe klant: een startpakket producten, geheel op uw wensen afgestemd. Na uw behandeling kunt u plaatsnemen aan onze HuidBar waar wij u de werking en het gebruik van deze producten zullen uitleggen. Zo weet u precies wat uw huid nodig heeft, hoe u de producten moet gebruiken en welke behandelingen het meeste effect hebben op uw huid!

Het Meet & Treat pakket bieden wij u ter kennismaking aan voor slechts 97,-

hannah behandelingen

Wil je genieten van een huidbehandeling die effectief is én lekker ontspannend is? Dan zijn onze hannah behandelingen echt iets voor jou!

Je voelt dat je huid aan het werk gezet wordt, maar ondertussen lig jij heerlijk ontspannen in de (verwarmde) stoel.

Samen met jouw huidcoach bepalen we vooraf welke behandeling voor jouw huid geschikt is, jij neemt plaats in de behandelstoel en de rest kun je overlaten aan onze gediplomeerde huidcoaches. Het genieten kan beginnen!

We starten met een huidanalyse en een huidmeting, vervolgens krijg je een huidbehandeling die geheel is afgestemd op de behoeften van jouw huid én jouw wensen!

Keuze uit bijvoorbeeld: bindweefselmassage, rimpel reductie therapie, ultrageluid, collageen lamp, reinigende behandeling.

Tarieven:

bindweefselmassage 87,-

rimpel reductie therapie 97,-

Uniek bij Beautiful Balance HuidCenter: all in tarief:

Graag je wenkbrauwen geverfd, of wat haartjes verwijderen? Alles zit inbegrepen, dus je komt niet voor verrassingen te staan bij het afrekenen. Wel zo prettig!

Juliette Armand behandelingen

Heeft je huid een intensieve aanpak nodig? Dan bieden de behandelingen van Juliette Armand de oplossing.

Of je nu acne hebt of acne littekentjes, een extreem gevoelige huid of droge huid, pigmentvlekken of rimpels, Juliette Armand heeft er een intensieve behandeling voor!

Tarieven:

Sensi tehrapy treatment 77,-

whitening therapy treatment 97,-

chronos therapy treatment 97,-

Peelings

De huidcoaches van Beautiful Balance HuidCenter zijn echte peeling experts. Het voordeel van onze peelings is dat ze maximaal effect geven, zonder vervelende bijwerkingen!

Keuze uit:

 • Kruidenpeeling in 3 sterktes
 • mandelic acid peeling
 • lactic acid peeling
 • BHA peeling

Voor iedere huidconditie hebben we een peeling op maat. Wil je meer info over welke peeling voor jouw huid geschikt is? Neem gerust contact met ons op of boek een Meet&Treat!

Tarieven:

hannah glycolic acid extra bij hannah behandeling + 17,-

BHA peeling treatment 77,-

mandelic acid treatment 97,- (incl. 2 producten voor thuis)

lactic acid treatment 97,- (incl. 2 producten voor thuis)

kruidenpeeling acne 97,-

kruidenpeeling mild 117,-

kruidenpeeling intensief 187,- (incl. nabehandeling en  producten)

HIT High Intensity Treatments

Beautiful Balance is een sportschool voor je huid. Al onze behandelingen zijn een workout voor je huid! In de uitleg hoe onze behandelingen werken geven we ook vaak een vergelijking met sporten.

Zo ook met onze HIT behandelingen; korte, zeer intensieve behandelingen voor maximaal resultaat in zeer korte tijd. Ideaal als je weinig tijd hebt, of om een kuur mee te maken.

Keuze uit:

 • HIT bindweefselmassage
 • HIT ultrageluid
 • HIT collageen booster
 • HIT acne uitreinigen

De Hit behandelingen duren maximaal 30 min. en bestaan uit:

 • huidmeting
 • reiniging
 • peeling met Primum Elixer
 • bindweefselmassage OF ultrageluidsessie OF collageen boostersessie
 • crème

Tarief: 49,-

HuidAbonnement en kuren

Je huid houdt van regelmaat. Daarom is een behandeling in de vier-vijf weken essentieel om je huid in een goede conditie te houden. Wil je verzekerd zijn van behandelingen op je favoriete tijdstip en wil je profiteren van aantrekkelijke kortingen op producten? Neem dan een jaarabonnement bij Beautiful Balance. Zo is jouw huid het hele jaar door in topconditie!

Wil je je huid in een optimale conditie krijgen? Dan is een kuur de ideale manier om in korte tijd heel veel resultaat te krijgen!

Een kuur maken we altijd op maat; gericht op jouw huidwensen én  drukke schema. We kunnen verschillende behandelingen samenvoegen tot jouw ideale kuur. Dit kunnen zowel lange behandelingen, als ook onze korte HIT behandelingen zijn. Zo bestaat een kuur uit minimaal 6 behandelingen om je huid écht aan het werk te zetten.

Meer info? Wij leggen het je graag uit! 010-2730609

Boek online uw afspraak!

– Eerste behandeling? Boek dan de Meet&Treat

– Niet je eerste afspraak? Boek dan een vervolgbehandeling.

– Wanneer je een afspraak boekt bij Beautiful Balance ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en huisregels. Je gaat akkoord met onze annuleringsvoorwaarden en no show regeling. (annuleren: 24 uur van tevoren, no show wordt 100% in rekening gebracht) Lees hier ons privacy statement

– behandelingen voor vrouwen

 

Huidverbeterende massage

Uw huid is in goede handen: Eva Gundlach is winnaar van de Beauty Award, beste schoonheidsspecialist van het jaar. In combinatie met het nr. 1 huidverbeteringsmerk van Nederland, hannah, krijgen wij uw huid in topconditie!