Bindweefselmassage 2.0

Naast de ‘gewone’ hannah bindweefselmassage hebben we nóg een behandeling met bindweefselmassage: de rimpel reductie therapie. Dit is een gevorderde vorm van bindweefselmassage. De 2.0 versie zeg maar!

Rimpel Reductie Therapie

De rimpel reductie therapie is een intensievere vorm van bindweefselmassage. De naam zegt al wat het doet: rimpels verminderen. Naast dit effect zorgt het ook voor meer volume inde huid en lifting en versteviging. De rimpel reductie therapie is echt een workout voor je huid. De behandeling is dan ook anderhalf uur ‘sporten’ voor je huid!

We werken met handschoentjes aan zodat we een heel goede grip op je huid hebben. De grepen zijn hier uiteraard op aangepast. De doorbloeding wordt direct verbeterd en dat merk je meteen: je huid gaat heerlijk gloeien en voelt meteen gelift aan. Ook kunnen we heel gericht ín een rimpeltje masseren, zodat op een geheel natuurlijke wijze de rimpel opgevuld wordt van binnenuit.

De effecten

Na de rimpel reductie therapie is je huid goed doorbloed (en als je al wat langer mijn blogs volgt weet je hoe belangrijk dit is) je huid heeft meer volume, is gelift. Rimpeltjes zijn verminderd of zelfs verdwenen, en je huid ziet er in zijn geheel gezonder en frisser uit.

Wist je dat…

Wist je dat de rimpel reductie therapie wetenschappelijk onderzocht én bewezen is? Hierop is deze behandeltechniek dan ook geoctrooieerd.

Wist je dat wij elk jaar op nascholing moeten komen? We moeten dan opnieuw examen doen om te laten zien dat we de techniek nog goed in de vingers hebben. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit hoog houden.

Wist je dat er veel copycats op de markt zijn? Alleen de hannah bindweefselmassage is de enige echte originele bindweefselmassage en geeft het gewenste effect.