Bindweefselmassage van de benen

De bindweefselmassage is ongekend populair bij Beautiful Balance. Een stevige massage van de diepere huidlagen die de huidcellen activeert en flink aan het werk zet zodat je huid steviger wordt en blijft. Voor het gezicht werkt dit verstevigend en liftend, maar wist je dat de bindweefselmassage ook heel goed op het lichaam toegepast kan worden?

Bindweefselmassage passen wij toe op benen, billen en buik. Precies de probleemzone’s! Daar gaat het cellulite tegen, maakt het de huid steviger, en voert afvalstoffen af. Hierdoor zit je letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel.

De behandeling

Wil je wat lekkerder in je vel zitten? Dan is een kuurtje met de bindweefselmassage aan te raden. Een keer per week een behandeling zorgt ervoor dat afvalstoffen afgevoerd worden en de huid steviger wordt. Door de diepe knedingen van de massage worden verklevingen losgemaakt en de cellulite minder. Dit kan in het begin wat gevoelig zijn, maar wanneer de huid eenmaal wat soepeler is, meestal na 2-3 behandelingen, is het een prettige, stevige massage.

De behandeling duurt ongeveer 20-30 minuten.

Kuur

Een kuur van bindweefselmassages voor de benen bestaat meestal uit 10 behandelingen. Met een behandeling per week zorgen we er dan voor de dat huid soepeler en gladder wordt. Daarna kun je het resultaat vasthouden met een behandeling per maand, of bijvoorbeeld vlak voor een vakantie een minikuur doen van vijf behandelingen. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen altijd op maat samengesteld worden.

Inmiddels hebben wij al dertien jaar ervaring in het uitvoeren van deze behandeling en zijn nog steeds enthousiast over de resultaten!

Wil je meer weten over de bindweefselmassage van de benen? Neem dan contact met ons op: 010-2730609