Bindweefselmassage voor het gezicht

De bindweefselmassage is een ongelofelijk populaire behandeling bij Beautiful Balance. En dat is niet voor niets! Een bindweefselmassage werkt verjongend, verstevigend en voorkomt rimpeltjes en huidveroudering. Klinkt goed! Maar hoe gaat zo’n behandeling nou precies in z’n werk, doet een bindweefselmassage pijn en wat kan je ervan verwachten? Je leest het in deze blog!

hannah bindweefselmassage

De bindweefselmassage voor het gezicht is ontstaan vanuit de fysiotherapie. Een Duitse heilgymnaste heeft bij toeval de werking van bindweefselmassage ontdekt en Hannah Hakze, de founder van huidverbeteringsmerk hannah, heeft deze grepen bestudeerd en vertaald naar het gezicht. Omdat deze grepen op het lichaam uitgevonden zijn, waren ze niet geschikt om in het gezicht te gebruiken. Door de inzichten en het harde werken van Hannah Hakze hebben we nu de bekende bindweefselmassage voor het gezicht. De hannah bindweefselmassage is de originele bindweefselmassage voor het gezicht en omdat de grepen dus specifiek zijn aangepast voor het gezicht, is deze bindweefselmassage niet pijnlijk.

Omdat bindweefselmassage een massage is voor de diepere huidlagen, daar waar de levende huidcellen zich bevinden, zijn de grepen diep en intensief. Maar de hannah bindweefselmassage is intensief, maar blijft toch aangenaam om te ondergaan.

Door de bindweefselmassage toe te passen, worden de huidcellen geactiveerd. Dit resulteert in een betere doorbloeding, het losmaken van verklevingen in de huid (en een rimpel is een verkleving van de huidlagen!) en het activeren van alle celfuncties. Het resultaat: direct een frissere, verstevigde huid en op de langere termijn meer collageenaanmaak en huidverjongend. Het zet als het ware een handrem op de huidveroudering. En dat is wel zo fijn!