Bodybuilding voor je huid

Wat doen bodybuilders om grotere spieren te krijgen? Precies: trainen en hun voeding aanpassen. En dat is precies wat jij ook kunt doen om je huid te verjongen. Wat hierin de vergelijking is ga ik je uitleggen!

Je hebt vast wel vaker van me gehoord dat ik onze behandelingen vaak vergelijk met sporten. Niet voor niets noemen wij ons HuidCenter  ‘de sportschool voor je huid’. Hoe dat komt? Wanneer je je lichamelijke conditie wilt verbeteren ga je trainen. Je kunt cardio oefeningen gaan doen en krachttraining. Hierdoor wordt je lijf fitter en krijgt betere vormen. Ditzelfde geldt voor je huid: door te trainen ( behandelingen) worden de huidcellen geprikkeld en gaan harder en beter werken. Helemaal als je ook je voeding hierop aanpast, zoals met speciale huidsupplementen.

Wat bodybuilding en huidverjonging gemeen hebben

Wanneer je spieren op wilt bouwen ga je krachttraining doen. Door met gewichten je spieren te prikkelen en te doen wat je eigenlijk nog net niet aankunt, bouw je spierweefsel op. Je kunt bijvoorbeeld niet in een keer honderd kilo tillen, maar als je hiervoor traint wel. Door je spieren steeds een beetje te plagen, wordt er nieuw spierweefsel opgebouwd en krijg je spierballen.

Nu je huid: wanneer je regelmatig je huid een intensieve behandeling geeft, dan prikkel je de huid om meer collageen op te bouwen. Door de huid af en toe te plagen, met bijvoorbeeld een bindweefselmassage of een peeling, raakt je huid dusdanig geprikkeld dat het meer huid gaat aanmaken: collageen. Geen bodybuilding, maar huidbuilding dus! Door een schema aan te houden, net zoals je een sportschema aanhoudt om de beste resultaten te behalen, kun je je huid echt verjongen.

Van binnenuit

Wat doen bodybuilders nog meer? Juist: eiwitshakes drinken. Door, naast de voeding aan te passen, eiwitshakes te drinken, kunnen de spieren beter herstellen van de zware training én wordt er meer spiermassa opgebouwd. Ditzelfde hebben we voor de huid: collageensupplementen. Deze hebben exact de juiste dosering die gunstig is voor je huid. Sowieso adviseren wij om collageensupplementen te slikken vanaf je 25e, om collageenverlies tegen te gaan. Wanneer je je huid wilt verjongen dan kun je eigenlijk niet zonder. Ook wanneer je gezond eet krijg je niet genoeg binnen om je huid te verjongen. (Anders had je ons niet ingeschakeld voor een huidverjongende behandeling 😉 ) Kijk maar eens hoeveel sporters eten!

Wij hebben onlangs een nieuw collageensupplement getest: Cellics. Dit is het beste collageensupplement dat in de hele wereld te verkrijgen is, met de hoogste dosering viscollageen. Ikzelf merkte na drie dagen al verschil! Binnenkort hoor en lees je meer over dit super-huid-supplement.

Personal trainer

Heb jij ook een personal trainer voor je huid nodig? Neem dan gerust eens contact met ons op: Wij helpen je graag!