Boost your skin!

Het einde van de winter is in zicht en de lente staat weer voor de deur! Tijd om je huid eens een flinke boost te geven!

In de winter kan je huid er wat doffer en grauwer uit gaan zien. Door de kou en de droge lucht in huid door de verwarming is je huid droger, vochtarmer en doffer geworden. Tijd dus voor een boost!

Doorbloeden

Een van de meest doeltreffende manieren om je huid een echte boost te geven, is d.m.v. een doorbloedingscrème. Deze gebruik je in het begin als kuur elke dag. Bij voorkeur in de avond. Voor een periode van twee weken smeer je je gezicht in met de Cell Active na het reinigen van je huid. Je huid wordt hier rood en warm van. Doordat de doorbloeding in je huid toeneemt, kunnen je huidcellen veel voedingsstoffen en zuurstof opnemen, en dat zie je! Na een aantal dagen zul je al verschil gaan merken aan je huid!

Vitamines

Net zoals jijzelf wel wat extra vitamines kunt gebruiken in de winter om je weerstand te verhogen, zo kan ook je huid dat wel gebruiken. Met het Vitamin Complex geef je je huid een vitamine cocktail waardoor je huid er weer tegenaan kan!

Zuurstof

Zuurstof is een eerste levensbehoefte. Net zoals wij zuurstof nodig hebben om te leven, zo hebben ook je huidcellen zuurstof nodig om goed te kunnen functioneren. Door de ademhaling wordt zuurstof opgenomen en via de doorbloeding komen de zuurstofmoleculen bij de huidcellen terecht. Maar ook vanaf de buitenkant kunnen we je huid een handje helpen met een

Boost your skin
Boost your skin

zuurstofboost. Gebruik hiervoor de Oxys Genes crème, met actieve zuurstof voor je huid. De werkstoffen komen pas vrij in je huid, dáár waar ze ook moeten komen. Je huid ziet er al binnen een paar dagen frisser en stralender uit. Wist je dat alle producten die je ná de Oxys Genes crème aanbrengt, beter werken omdat de zuurstof je huidcellen beter laat werken? Juist een combinatie van de zuurstofcrème en een serum of een andere hoogwaardige crème, maakt je huid gezonder en stralender.

Detox

Een detox is hot! Maar wist je dat je heel eenvoudig je huid een detox kunt geven? Dit doe je met de Cleansing Clay. Dit is een zuiverend detox masker op basis van natuurlijke klei. Gebruik het eens een week elke dag als extra stap na je reiniging. Je zult merken dat je huid super schoon wordt en mooi egaal en glad. Een schone huid kan veel beter alle werkstoffen uit een crème opnemen, dus heb je meteen meer profijt van de crème die je smeert!