Botox… of een natuurlijke aanpak?

Je kijkt in de spiegel en je ziet een huid die niet in overeenstemming is met hoe je je voelt, wat kan je dan doen? Natuurlijk zijn inspuitingen met botox of fillers een snelle oplossing, maar wat als er nou ook een natuurlijk alternatief bestaat? Een manier waarbij we de kracht van je eigen huidcellen benutten om je huid er jaren jonger uit te laten zien en rimpeltjes te verminderen? Say hello to Chronos Therapy!

Chronos Therapy

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met uitzoeken, trainen en testen van een nieuw systeem in natuurlijke huidverjonging: Chronos Therapy. Dit is een behandelmethode met zeer aangename behandelingen die de huid op 4 manieren aan het werk  zet: peeling, hydrateren, antioxidanten, anti-ageing. Door je huidcellen te geven wat ze nodig hebben, ziet je huid er zichtbaar beter, gezonder en jonger uit en worden rimpels op een natuurlijke manier verminderd!

Kuur

Het grote voordeel van de Chronos Therapy is dat ze complete kits worden geleverd. Hiermee kunnen we prachtige kuren uitvoeren met fantastische resultaten! Niet voor niets is de slogan van Chronos Therapy: “Stel je afspraak met de cosmetisch arts maar uit!”

Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld vijf of tien behandelingen, afhankelijk hoe je  huid verouderd is.

Wil je meer weten over deze fantastische nieuwe behandeling? Neem dan contact met ons op: 010-2730609.