Collageen masker

We hebben een nieuwe behandeling. En niet zomaar een! Een heerlijke behandeling die fijne lijntjes en rimpeltjes doet verminderen. De doffe, grauwe waas van je gezicht tovert en je huid die mooie glow geeft. Welke behandeling dit is en wat het inhoudt lees je hier!

Intense Refresh facial

De behandeling doet zijn naam eer aan. Ikzelf heb deze behandeling afgelopen zaterdag ondergaan (ik offer mij namelijk graag op om te kijken of deze behandeling ook iets voor jullie is 😉 ) en ik ben enorm blij met de de mooie frisse glow die mijn huid sindsdien heeft.

De behandeling bevat een intensieve peeling. De 5× power peel bevat een perfecte mix van glycolzuur, salicylzuur en melkzuur. Dit exfolieert en vernieuwt de huid, zuivert en ontstopt de poriën, verheldert en maakt je huid enorm zacht.

Het is de sterkste peeling van HydroPeptide, die een beetje kan prikken en warm aan kan voelen. de inwerktijd verschilt per persoon, afhankelijk vab wat je huid aankan.

En dan komt het… Collagel+ maskers!!

Na de peeling is het tijd voor het heerlijkste masker dat ik tot nu toe heb uitgeprobeerd! Collagel+. Dit is een heerlijk masker dat uit twee helften bestaat, zodat het perfect aansluitend aangebracht kan worden. Het bevat een speciale hydrogel technologie, dat doordrenkt is met collageen, peptiden, en voedingsstoffen. Het is uiterst voedend voor je huid en heerlijk verkoelend na de 5× Power Peel. Ook werkt het enorm hydraterend.

Collagel+ is er ook in speciale oogmaskers. Deze kunnen tijdens de behandeling gebruikt worden, maar is er ook in een kuurtje voor thuis! In 8 thuisbehandelingen minder rimpeltjes onder je ogen, wie wil dat nou niet?

We hebben ook meteen een leuke actie:

Boek je deze nieuwe behandeling, dan ontvang je een setje Collagel+ oogpads voor thuis cadeau!