Wij zijn blij! Echt ontzettend blij! Want wij hebben er een merk bij! En niet zomaar een merk. Een merk met de beste ingrediënten, zonder toxische stoffen en die voor de beste resultaten zorgt bij huidproblemen. Dit merk is: Cosmedix.

We hebben natuurlijk al een goed merk waar we heel blij mee zijn: Hydropeptide. Dit merk is gericht op huidverjonging op het hoogste niveau, door de huidcellen zo gezond mogelijk te maken. De lat lag dus erg hoog. Cosmedix is een merk dat we in gaan zetten bij verschillende huidproblemen zoals: acne en acnelittekens, pigmentproblemen, onzuivere huiden, extreem gevoelige huiden, couperose, rosacea etc.

Wat Cosmedix zo bijzonder maakt is dat er alleen de allerzuiverste ingrediënten worden gebruikt. De ingrediënten zijn chiraal gecorrigeerd. Dit zal ik je even uitleggen! Chiraal gecorrigeerd wil zeggen: een huidcel heeft verschillende receptoren, bijvoorbeeld voor vitamine A. Wanneer vitamine A op de huid wordt aangebracht en in de huid trekt, past dit op de receptor van je huidcel. Je huidcel herkent dus het ingrediënt en kan het opnemen en verwerken. Echter, niet alle ingrediënten passen op je cellen en blijven dus achter in je huid. Afhankelijk van het ingrediënt kan dit voor irritaties zorgen. Met name bij peelings. Chiraal gecorrigeerd wil zeggen dat deze ingrediënten die niet op de huid passen zijn verwijderd. Alle ingrediënten passen op de huidcellen. Dit zorgt voor beduidend minder irritatie, bijvoorbeeld na een peeling.

Het is ook de kracht van Cosmedix om zeer intensief te werken, zónder dat je last hebt van een rode huid, irritaties of velletjes na de behandeling.

Het merk ben zelf gaan testen en de resultaten liegen er niet om! Ik ben heel erg blij dat we deze kwaliteitsproducten toe mogen voegen aan ons assortiment! Wil jij weten hoe we jouw huidprobleem op kunnen lossen? Boek dan een HuidScan. We bekijken dan jouw huidprobleem en maken een plan van aanpak op maat.