Misschien heb je er zelf last van, misschien ken je wel iemand ermee: roze, blozende wangen. En hoewel sommigen dat schattig vinden, willen de meeste mensen die hier last van hebben vanaf. Gelukkig kan dat!

Wat is couperose?

Couperose betekent letterlijk ‘rood als een roos’. Het zijn kleine adertjes die aan de oppervlakte van de huid zitten en die wat verwijd zijn. Hierdoor valt het meer op. Wanneer er al wat langer last is van couperose kan de huid langdurig rood zijn. Bijvoorbeeld na het sporten, bij warmte of kou, of na het eten van gekruid eten of het drinken van alcohol.

Wat kun je tegen couperose doen?

Gelukkig zijn er meerdere dingen die je kunt doen om couperose te verminderen en erger te voorkomen. Ten eerste is het belangrijk om bovenstaande triggers zoveel mogelijk te vermijden. Gebruik dagelijks een goede SPF (zonnecème) omdat Uv-stralen de roodheid kunnen verergeren.

De zichtbaar vergrote adertjes kan ik heel gemakkelijk verwijderen met de T-away2. Dit is het beste apparaat ter wereld om dit soort huidaandoeningen aan te pakken. Met een applicator tippen we de adertjes aan, waarna ze samensmelten en verdwijnen. Er zijn gemiddeld 1-3 behandelingen nodig, afhankelijk van de hoeveelheid adertjes en de grootte van de adertjes.

Serum

Waar wij ontzettend goede resultaten mee bereiken is het Soothing serum van HydroPeptide. Dit serum is speciaal voor de gevoelige huid en couperose en zit bomvol kalmerende ingrediënten.

Speciale peptiden zorgen voor een afname van de roodheid. Botanische stamcellen zorgen voor een ontgifting van de huid, waardoor afvalstoffen afgevoerd worden en de roodheid kan wegtrekken. Arnica en kamille verzachten en genezen de huid en karitéboter en hyaluronzuur herstellen de beschermlaag van de huid.

Het Soothing serum mag elke ochtend en elke avond gebruikt worden na de reiniging en voor de cr`eme. Bij regelmatig gebruik zie je de roodheid in de huid minder worden, kleine adertjes verdwijnen en de huid wordt gladder en steviger.

We hebben al veel vrouwen blij gemaakt met een rustigere huid!

Wil jij dit ook, of heb je advies nodig? Neem dan contact op: kantoor@beautiful-balance.nl

Beauty groet,

Eva, Beautiful Balance HuidCenter.