Crème tegen rimpels

hannah introduceerde onlangs een nieuwe crème: 4YOUth. Een crème die, zoals de naam al zegt, de huid verjongt. Inmiddels gebruik ikzelf deze crème nu twee weken en schrijf er graag een review over.

Cinderella

4YOUth is een crème die inspeelt op de ‘Cinderella-trend’. Tegenwoordig zie je vooral op internet veel reclame voorbij komen over producten die je opsmeert en die vervolgens je huid glad trekken. Echter is het effect van tijdelijke aard en moet je net als Assepoester voor twaalf uur thuis zijn, anders schieten de rimpels er weer in. Natuurlijk staat hannah voor huidverbetering en niet voor een tijdelijk effect. Ze hebben deze trend goed bekeken en zijn met een geheel eigen crème gekomen.

Huidverjongende ingrediënten

creme tegen rimpels 4YOUth
creme tegen rimpels 4YOUth

De nieuwe 4YOUth crème bevat 4 key-ingredients, die samenwerken met elkaar om zowel een direct effect te creëren, als op de lange termijn de huid te verjongen.

4YOUth bevat Argireline, een peptide dat de huid helpt te ontspannen. Dit ontspannende effect is medisch-klinisch bewezen. Het heeft een ontspannende werking op rimpeltjes en lijntjes.

Ceracutane-F bootst de natuurlijke ceramidestructuur na en zorgt voor een betere barrière van  de huid. Hierdoor herstelt het vochtgehalte van je huid en het zorgt voor een gladde, soepele huid.

Pullulan helpt uitdrogen van de huid  voorkomen en ondersteunt de natuurlijke bescherming van de huid.

Vitamine C is een krachtige collageen booster en zorgt voor een stralende, egale teint.

Tot zo ver de theorie, nu de praktijk!

De 4 YOUth zit in een hele handige flacon van 30ml. Het voordeel van deze verpakking (bekend van de Touch of Silk!) is dat het uiterst hygiënisch is, er geen lucht bij de crème kan komen én de crème tot de laatste druppel uit de flacon te halen is. De crème is wit en ruikt heerlijk naar de typische hannah-geur (amandel).

creme tegen rimpels 4YOUth
creme tegen rimpels 4YOUth

De 4YOUth werkt het beste op een zo schoon mogelijke huid, dus moet je sowieso goed je huid reinigen, maar hij werkt nog beter na een peeling. Ook kun je je reiniging intensiever maken met de Cleansing Clay, zodat je huid écht super schoon is en de crème beter in kan  werken. De crème is vrij dun en het is ook de bedoeling dat je het dun opsmeert. Zou je het te dik aanbrengen, dan gaat het rubbelen.

Direct na het aanbrengen wordt je huid wat strakker; het directe effect. Wanneer je, zoals ik, houdt van een wat voller gevoel, dan kun je hierna het vitamin complex en een andere crème eroverheen aan brengen. Na twee weken gebruik zie ik dat de fijne lijntjes onder mijn ogen verminderd zijn en dat mijn huid super glad is! Heerlijk!

Inmiddels hebben de eerste klanten 4YOUth gebruikt en de reacties zijn unaniem positief!

Wil jij de 4YOUth ook uitproberen? Je ontvangt 10% introductie korting! (geen 55,- maar 49,50)