Misschien heb je er al eens van gehoord: cupping. Meestal wanneer het over cupping gaat, is het omdat je bij sporters van die paars-rode vlekken op de rug ziet. Dit is zeker ook een vorm van cupping, maar wist dat je cupping massage ook op je gezicht kunt toepassen?

Wat is cupping

Cupping is een eeuwenoude massagetechniek, die veel gezondheidsvoordelen kent. Er zijn verschillende soorten cups, met verschillende toepassingen. Uiteraard gebruiken wij het alleen met cosmetische doeleinden.

Met speciale cups van silliconen kunnen we de huid masseren. Door in de flexibele cups te knijpen en vervolgens op de huid te zetten ontstaat er een vacuüm. Door hiermee over de huid te glijden, krijg je als het ware een bindweefselmassage. De doordloeding wordt gestimuleerd, meer zuurstof kan bij de cellen en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Wanneer je regelmatig een cupping massage doet, wordt je huid steviger en gezonder.

Cupping voor thuis

Naast dat we regelmatig de cuppingmassage toepassen tijdens de behandeling, is het nu ook mogelijk om de cupping massage thuis toe te passen. Op veler verzoek hebben we de HydroPeptide cups nu ook om thuis in te zetten!

Wij leggen je graag persoonlijk uit hoe je deze cups gebruikt, hoe vaak je het moet toepassen en met welk product je het beste masseert.

Op dit moment zijn we ook aan het testen wat de resultaten zijn met cupping voor het lichaam en dan met name bij cellulite! Wordt vervolgd dus!