Dermatude

Je huid verjongen op een manier die niet schadelijk is voor je huid en die nagenoeg pijnloos is, met direct én langdurig effect… Klinkt goed, toch? Met de Dermatude META therapie geven we de huid een enorme impuls om weer harder te gaan werken. En rimpeltjes… die vervagen!

Hoe het werkt

Door middel van 18 ultrafijne naaldjes maken we microperforaties in de huid. Niet te diep, want we willen alleen de huid activeren om harder te werken en meer collageen aan te maken, en we willen niets beschadigen. Door deze kleine prikjes, die helemaal geen zeer doen, wordt het mechanisme in de huid in werking gezet dat verantwoordelijk is voor het herstel van de huid. De cellen die collageen aanmaken worden geactiveerd en zo vult de huid, helemaal zelf, van binnenuit rimpeltjes, lijntjes en volumeverlies op.

Door met speciale werkstoffen te werken tijdens de behandeling, de zogenaamde subjectables, kunnen we deze direct op de plaats van bestemming krijgen. Namelijk in de huid. Heel fijn, want normaal gesproken moeten we wat meer moeite doen om werkstoffen dieper in de huid te krijgen.

Dermatude werkt dus op twee manieren.

Wat je van de behandeling kunt verwachten

Hoewel we met naaldjes werken, klinkt dit veel enger dan dat het is. Dat zeg ik altijd tegen onze klanten, en als ze de behandeling eenmaal ondergaan beaamt iedereen dat! Doordat het micronaaldjes zijn die we niet te diep instellen, doet de behandeling geen pijn. Natuurlijk voel je wel dat het een intensievere behandeling is dan gemiddeld, maar dat vinden de meeste klanten juist wel fijn 🙂

Nadat we de huid hebben gereinigd, een peeling hebben gegeven en nadat je heerlijk onder de collageenlamp hebt gelegen om de huid van voldoende energie te voorzien, desinfecteren we de huid en brengen we de subjectables aan. Hierna gaan we in cirkelvormige bewegingen over de huid, zodat we goed de hele huid behandelen. Eventuele probleemzones pakken we wat extra aan. Het voorhoofd is een gevoeliger plekje, maar hier passen we de intensiteit op aan én we hebben een goed foefje bedacht om je huid toch goed te behandelen, zonder dat je er veel last van hebt.

Je huid na de behandeling

Direct na de behandeling is je huid wat rood, wat in de loop van de dag wegtrekt. De dag van de behandeling doe je verder niets meer aan je huid. Die dag draag je ook geen make-up. Verder mag je die dag niet zwemmen, in de sauna, intensief sporten of veel aan je gezicht zitten. De ‘gaatjes’ die we in je huid maken zijn binnen 15 minuten dicht, maar omdat het toch een intensievere behandeling is, moet je je hier even aan houden. Een dag na de Dermatude behandeling kun je alles weer doen zoals je gewend bent.

Het resultaat

Vrij snel na de behandeling, ongeveer een dag tot twee dagen later, zul je merken dat je huid wat voller is. Je huid gaat nog aan de slag met de behandeling, maar het eerste resultaat is dan al zichtbaar. Omdat collageen aanmaken gewoon een tijdje duurt, is het eindeffect van een Dermatude behandeling dan ook nog niet meteen zichtbaar. Een kuur van bijvoorbeeld vier of acht behandelingen zorgt voor een zichtbaar jongere en vitalere huid!

Wil jij ook een Dermatude behandeling? Boek dan eenvoudig online door hier te klikken!