Detox voor je huid

Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat luchtvervuiling en straling niet zo goed is voor je huid en dat steeds meer huidproblemen hierdoor kunnen ontstaan. Denk hierbij aan een gevoelige huid of vroegtijdige huidveroudering of pigmentatie. Gelukkig hebben wij goed nieuws: er is een nieuwe lijn uit die ervoor zorgt dat je huid beschermd wordt tegen luchtvervuiling en straling (vooral van blauw licht van telefoon, tablet of computer) en je huidcellen weer happy zijn!

Blauw licht

Je staat er waarschijnlijk niet zo bij stil, maar de telefoon, tablet of computer waar je deze blog nu op zit te lezen straalt blauw licht uit. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat dit blauwe licht schadelijk is voor je huid en je huid onnodig sneller laat verouderen. Om dit tegen te gaan en je huidcellen te beschermen hebben we nu Somnifera root mist. Dit is een heerlijke spray die je gewoon over je make-up heen aan kunt brengen en je huid voor twee uur beschermt tegen blauw licht. Werk je veel achter de computer, spray dan elke twee uur.

Luchtvervuiling

Ook luchtvervuiling kan je huid onnodig prikkelen. Dit komt omdat de deeltjes fijnstof zó klein zijn, dat ze je huid kunnen irriteren. Hierdoor is er zelfs een nieuwe huidconditie ontstaan: de urban skin. Deze vertoont gevoeligheden en veroudert sneller dan nodig is door de fijnstof die de huid irriteert.

De nieuwe lijn producten zorgt dat je huidbarrière versterkt wordt en de schadelijk effecten van fijnstof worden geneutraliseerd.

Nieuwe behandeling

Met al deze nieuwe producten hebben we ook een heerlijke nieuwe behandeling die ervoor zorgt dat je huid een detox krijgt en gaat stralen! De deluxe detox treatment is een heerlijk ontspannende behandeling die de effecten van luchtvervuiling en blauw licht tegen gaat. In 45 minuten wordt jouw huid weer helemaal herstelt en zie je er weer stralend uit!

Wil je de nieuwe Deluxe detox treatment ook eens uitproberen? Boek dan eenvoudig online je afspraak.