Doe de Detox!

 

Detoxen ken je waarschijnlijk wel. Een week geen vast voedsel eten, maar alleen groentesapjes drinken om het lichaam te ontdoen van toxische stoffen en daardoor fitter te worden. Natuurlijk is dit ook fijn voor je huid. Maar er is ook een manier om je huid te detoxen en dat kan op een simpele, fijne manier!

Je huid detoxen kan met de Cleansing Clay. Een product op basis van 100% natuurlijke kleisoorten. Deze kleisoorten onttrekken gifstoffen aan de huid. De klei die in de Cleansing Clay worden gebruikt zijn Kaolin en Bentoniet. Hier dankt het ook zijn roze kleur aan. Het fijne van de Cleansing Clay is, is dat het een zuiverend kleimasker is dat niet hard wordt. Het blijft een zacht, crèmeachtig cleansing clay1masker. Het grappige is, is dat dit per ongeluk ontdekt is! Bij hannah waren ze al een tijdje bezig met de samenstelling van dit product, maar ze kregen het niet helemaal zoals ze het hebben wilden. Tot er iemand van de werkstoffen afdeling per ongeluk de kleisoorten kaolin en bentoniet bij elkaar naar hannah opstuurde. Dit was de geboorte van de Cleansing Clay. (mijn favoriete hannah product!)

De Cleansing Clay is ook voor iedereen geschikt. Of je nu last hebt van puistjes of onzuiverheden, een gevoelige huid hebt, grove poriën, of wanneer je gewoon het maximale uit je huid wilt halen. De Cleansing Clay pakt dit allemaal aan. Naast de natuurlijke kleisoorten zitten er ook nog fijne oliën in om je huid te voeden en te verzachten. Direct na het gebruik van de Cleansing Clay zie en voel je het verschil!

Hoe gebruik je Cleansing Clay?

De Cleansing Clay is ontzettend handig in gebruik. Na een reiniging met de Cleansing Milk of Oil, breng je een dunne laag Cleansing Clay aan op je gezicht. Je kunt het masker voelen werken; je huid kan een beetje gaan tintelen of koud aanvoelen. Dit is de werking en het verwijderen van de afvalstoffen uit je huid. Het hoeft maar vijf minuten zijn werk te doen. Hierna spoel je de Cleansing Clay af en ga je verder met je dagelijkse huidverbeteringsroutine. Of gebruik hierbij ook het microwave kompres. Download hier kosteloos een e-book hierover! Mijn advies is om de Cleansing Clay ’s ochtends te gebruiken: je ziet direct het verschil en door het in de ochtend te gebruiken, heb je de hele dag plezier van je stralende huid. Heb je ’s avonds meer tijd, dan is dat natuurlijk ook prima 😉

cleansing clay2Het is eigenlijk een extra stap in je reinigingsfase, om je huid nóg schoner en zuiverder te krijgen. En dat ga je merken!

Super Huid Tip:

Voor een écht super zachte huid gebruik dan na het reinigen de Enzymatic Skin Peeling en daarna de Cleansing Clay. Bijvoorbeeld wanneer je wat meer tijd hebt of naar een feestje gaat. Je weet niet wat je voelt 🙂