Hoe verminder ik de donkere kringen onder mijn ogen?

 

Regelmatig krijg ik de vraag hoe je het beste donkere kringen onder je ogen kunt verminderen.

Omdat het hebben van donkere kringen onder je ogen meer een gezondheisprobleem is, dan een huidprobleem, adviseer ik altijd om voldoende slaap te nemen, stress te verminderen en de suikerinname drastisch te verminderen.

Soms is ook de botstructuur van de oogkas de oorzaak. Waardoor er een schaduwinval is, waardoor de huid onder de ogen donkerder lijkt.

Natuurlijk heb ik een goede tip voor je en die tip is de Oxys Genes crème van hannah. (Mijn favoriete crème!) Door de zuurstof die erin zit, krijgt je huid meteen een ‘gezondheidsboost’. Lees: een stralende huid!

Deze zuurstof helpt ook tegen de donkere kringen, omdat de circulatie in de huid onder je ogen toeneemt en je huid er frisser uit gaat zien. Leuke bijkomstigheid: ook je rimpeltjes worden minder!

Ik heb er ook een HuidTV filmpje van gemaakt:

[su_youtube_advanced url=”http://www.youtube.com/watch?v=QSdn9X4-5gA” playlist=”http://www.youtube.com/watch?v=DVrUdp85Npohttp://www.youtube.com/watch?v=Neo1A0SAPjohttp://www.youtube.com/watch?v=SdojkMtAAG0″ width=”480″ height=”320″ loop=”yes” rel=”no” theme=”light”]