Doorbloeden van je huid

doorbloeden van je huidBloed is goed! Voor je huidcellen welteverstaan!
In deze blog leer ik je alles over het goed doorbloeden van je huid én waarom dit zo goed is.

Al onze cellen hebben voedingsstoffen en zuurstof uit ons bloed nodig om goed te kunnen werken.
In de huid zitten hele kleine bloedvaatjes, haarvaten genoemd. Deze zijn soms zo klein, dat er maar een rode bloedcel (met zuurstof) doorheen kan. En dan moet deze cel zich ook nog een beetje dubbelklappen!
Wanneer je huid onvoldoende doorbloeding heeft, zal die er vaal, grauw en ongezond uit gaan zien. Ook zullen op plekken waar minder doorbloeding is eerder rimpeltjes ontstaan.

Waarom je huid doorbloeden?

Een goed doorbloedde huid heeft voldoende aanvoer van zuurstof, dat een frisse, gezonde uitstraling geeft. Je huidcellen kunnen hierdoor beter functioneren.
Ook andere voedingsstoffen kunnen beter aangevoerd worden en afvalstoffen worden beter afgevoerd.

Hoe doe ik dat dan?

Met het product Cell Active van hannah wordt de doorbloeding in je huid flink gestimuleerd.
Als het goed is wordt je huid flink rood. Hoe roder, hoe beter!
Dit kan in het begin een beetje wennen zijn. Een beetje eng zelfs, want meestal als je huid rood wordt van een product is het niet goed.
Maar hierbij kan ik je helemaal gerust stellen. Het is echt de bedoeling dat je huid flink rood wordt! Deze roodheid houdt ongeveer een uur aan, dit is per persoon verschillend.

Wanneer je de doorbloedingscrème hebt aangebracht en de doorbloeding is goed op gang gekomen, ga je je huid voeden met een goede crème.
Het doorbloeden van je huid kun je zien als een soort ‘workout’ in de sportschool. Na deze workout geef je je huid voeding d.m.v. een crème. Je zult merken dat je crème véél beter wordt opgenomen door je huid nu die rood en warm is.
Het kan zijn dat je huid meer wil en nog een laagje crème nodig heeft. Na een tijdje neemt de sterke doorbloeding af en wordt je huid weer ‘normaal’.

De doorbloedingscrème gebruik je twee weken elke avond als kuur. Na deze twee weken gebruik je de doorbloedingscrème om de twee dagen.
Je zult echt merken dat je huid er binnen een week al frisser en stralender uitziet!
Ook mag je het combineren met het Microwave kompres voor een nóg intensiever resultaat. (Zoals we ook altijd tijdens de behandeling doen!)

Dus, wil je een mooiere huid, die straalt en goed aanvoelt?
Doorbloeden maar!