Heb jij ook last van een droge huid na je zonvakantie?

Heerlijk hè?!? Die vakantiedagen. Genieten van zon, zee, strand en/of zwembad… Het doet ons goed. Maar misschien kijk je nu in de spiegel en zie je dat je huid toch iets te veel geleden heeft onder dit vakantiegenot. Je huid kan wat valer zijn, en ook wat droger. Misschien zie je zelfs wel wat droogtelijntjes. Tijd voor de after-holiday aanpak!

Scrubben

droge huid na zonvakantie
droge huid na zonvakantie

Je huid bestaat uit verschillende laagjes en het bovenste laagje verdikt onder invloed van UV-stralen. Dit is goed: het beschermt je tegen schadelijke straling en verbranding, maar het zorgt er ook voor dat je huid wat doffer wordt. Een scrub biedt nu uitkomst. Een hele fijne en de Polish&Plump van HydroPeptide. Deze scrub bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een scrub met korreltjes. Hiermee verwijder je alle losse dode huidcellen die je huid zo dof maken. Hier overheen gaat het tweede deel: de fruitzuren. Dit zorgt voor een wauw effect op je huid. Fruitzuren verwijderen heel gecontroleerd een laagje dode huidcellen, waardoor nieuwe cellen weer de ruimte krijgen om naar de oppervlakte te komen. Omdat dit nieuwe huidcellen zijn,zien ze er mooier uit en dat zie je meteen aan je huid; deze straalt weer. Na deze peeling is je huid écht super zacht en beter in staat om werkstoffen uit je producten op te nemen.

Masker

Je huid kan wel wat extra’s gebruiken, dus geef je huid een nu regelmatig een lekker masker. Een masker bevat heel veel werkstoffen waardoor je huid echt een boost krijgt. Heel fijn na een zonvakantie is het HydroMask van hannah. De naam zegt het al; het is een echte vochtboost voor je huid. Omdat dit een crèmemasker is, kun je het heel gemakkelijk in de avond aanbrengen en ermee gaan slapen. Zo kan je huid de hele nacht genieten van extra werkstoffen en is het lekker makkelijk voor jou! Is je huid erg uitgedroogd, gebruik dit masker dan een week lang elke avond.

Doorbloeden

Een goede doorbloeding is alles voor je huid, immers, geen doorbloeding, geen goede huidfuncties. Het is raadzaam nu weer even een kuurtje Cell Active te doen: een week lang elke avond je huid goed doorbloeden. Het effect na een week: een herstelde en stralende huid. Wil je alles weten over doorbloeden? Vraag dan hier jouw GRATIS e-book aan!

Serum

droge huid na zonvakantie
droge huid na zonvakantie

Een ander handig product als je huid droger is geworden door de zonvakantie is een serum. Een serum is een vloeistof, afgeladen vol met werkstoffen, die gemakkelijk door je huid opgenomen kunnen worden. Het biedt je huid een extraatje en je gebruikt het onder je crème. Zeker wanneer je last hebt van droogtelijntjes, dan is een serum onmisbaar. Perfect hiervoor is het HydroStem+6 serum van HydroPeptide. Heel goed voor het vochtgehalte van je huid én meteen huidverjongend. De stamcellen die erin zitten werken huidveroudering tegen en verminderen fijne lijntjes. Het serum is heel zuinig in gebruik. Je hebt maar een heel klein beetje nodig en dit trekt helemaal in je huid. (Dit is ook zeker de bedoeling, want je wilt al die fantastische werkstoffen ín je huid hebben).

Andere crème?

Misschien wordt het tijd voor een andere crème. Ieder seizoen stelt andere eisen aan je huid en dus is het handig je crème hierop aan te passen. Misschien heeft je huid nu wel iets meer nodig dan voorheen. Een rijkere crème zorgt ervoor dat je huid kan herstellen en droogte aangepakt wordt. Weet je niet zeker welke crème voor jouw huid geschikt is? Maak dan een afspraak voor een huidmeting! 010-2730609

Dus, nog even alles op een rijtje:

  • Scrub je huid goed
  • geef je huid een week lang een doorbloedingskuur met Cell Active
  • gebruik hierna een hydraterend masker als nachtcrème, ook een week
  • gebruik een serum onder je crème
  • bekijk of je huidige crème nog volstaat voor de huidwensen die je nu hebt

 

 

Droge huid na zonvakantie