Eerste afspraak: hoe wij werken…

Omdat wij nèt even anders zijn dan andere schoonheidssalons en met onze behandelingen (én de resultaten!) tussen een salon en een kliniek in zitten, is de eerste afspraak in ons HuidCenter een HuidScan.

Tijdens deze Huidscan bespreken we je huidwensen. Je krijgt nadat je je HuidScan bij ons hebt geboekt een intake vragenlijst en een ondertekeningsformulier per mail toegezonden. Vul deze in en stuur deze per mail terug nog voordat je je afspraak bij ons hebt; zo kunnen wij ons voorbereiden op jouw komst én besparen we het milieu, omdat we geen papieren versie meer in hoeven te vullen!

Tijdens je komst in ons HuidCenter bekijken we aan de hand van jouw antwoorden jouw wensen, of er contra-indicaties zijn en maken we speciale huidfoto’s met de Observ voor een kijkje ín je huid. Aan de hand van jouw huidwensen en onze bevindingen, maken we een plan op maat en ga je aan de slag met een setje producten dat is afgestemd op jouw huidconditie. Bovendien ontvang je een gepersonaliseerd e-book waarin alles staat wat je moet doen, hoe je het moet doen en met welke producten. Dit e-book is helemaal op jouw huid afgestemd!

Met dit setje ga je 2 – 4 weken aan de slag en dan zien we jou graag voor je eerste behandeling.

Het grote voordeel van deze aanpak: doordat je huid in deze 2-4 weken al ‘getraind’ is door onze producten met hoge werkstoffen, zal de eerste behandeling ook veel beter aanslaan en mooiere resultaten geven! Ook kunnen we veel intensiever behandelen omdat je huid al gewend is aan de intensieve producten. Doordat we met voor- en na foto’s werken, zien we al de eerste resultaten na alleen al het productgebruik.

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid!

Daarom werken we met de zeer hoogwaardige producten van Cosmedix en HydroPeptide, die je huid als het ware trainen om in optimale conditie te komen.

Onze werkwijze en aanpak is erop gericht je huid in een zo optimaal mogelijke conditie te krijgen én te houden, zonder dat je gebruik hoeft te maken van botox, fillers of ingrepen en zonder je huid te beschadigen.

Je krijgt tijdens de HuidScan alles te weten over je huid, krijgt veel tips & tricks en weet precies wat je moet doen om je huid thuis optimaal en op de juiste manier te verzorgen.

Alles op een rijtje:

De HuidScan bestaat uit:

  • toesturen intake vragen en ondertekeningsformulier
  • intakegesprek: doornemen van de vragen die je voor ons hebt ingevuld
  • huidfoto’s
  • plan op maat
  • huidverzorgingsset voor 2- 4 weken
  • gepersonaliseerd e-book met plan van aanpak
  • eerste behandeling na 2-4 weken

De HuidScan heeft een waarde van € 225,- maar bieden wij je aan voor de speciale introductieprijs van 99,-

Boek hier eenvoudig je HuidScan!