Eerste afspraak: hoe wij werken…

Omdat wij nèt even anders zijn dan andere schoonheidssalons en met onze behandelingen (én de resultaten!) tussen een salon en een kliniek in zitten, is de eerste afspraak in ons HuidCenter een HuidScan.

Tijdens deze Huidscan bespreken we je huidwensen. We vullen een vragenlijst in en we bekijken aan de hand van jouw antwoorden en jouw wensen, of er contra-indicaties zijn.

We maken speciale huidfoto’s met de Observ voor een kijkje ín je huid. Aan de hand van jouw huidwensen en onze bevindingen, start je vervolgens met het gebruik van speciale, huidverbeterende producten. Hiermee ga 2-3 weken aan de slag zodat je huid is voorbereid op je eerste behandeling.

Je eerste behandeling vindt dus 2-3 weken plaats na je HuidScan en wordt helemaal afgestemd op de wensen die je hebt voor je huid en je huidconditie. Voor- en nafoto’s bevestigen het resultaat!

Waarom deze aanpak?

Alleen het beste is goed genoeg! In de meer dan 22 jaar dat ik als huidspecialist werk heb ik veel ervaring opgedaan om het beste uit jouw huid te halen.

Door te starten met de producten zorg je ervoor dat je huidconditie verbetert en dat je behandeling veel beter aanslaat. 

Je krijgt tijdens de HuidScan alles te weten over je huid, krijgt veel tips & tricks en weet precies wat je moet doen om je huid thuis optimaal en op de juiste manier te verzorgen.

Alles op een rijtje:

De HuidScan bestaat uit:

  • intakegesprek: doornemen van de vragen over je huid en je wensen
  • huidfoto’s
  • plan op maat
  • travelsize productset bestaande uit: reiniging, serum, crème en SPF
  • je eerste behandeling na 2-3 weken

De HuidScan kost 125,-

Boek hier eenvoudig je HuidScan!