Eerste afspraak: hoe wij werken…

Omdat wij nèt even anders zijn dan andere schoonheidssalons en met onze behandelingen (én de resultaten!) tussen een salon en een kliniek in zitten, is de eerste afspraak in ons HuidCenter een HuidScan met kennismakingsbehandeling.

Tijdens deze Huidscan bespreken we je huidwensen. We vullen een vragenlijst in en we bekijken aan de hand van jouw antwoorden en jouw wensen, of er contra-indicaties zijn en maken speciale huidfoto’s met de Observ voor een kijkje ín je huid. Aan de hand van jouw huidwensen en onze bevindingen, maken we een plan op maat en starten we met een eerste behandeling.

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw huid!

Daarom werken we met de zeer hoogwaardige producten van HydroPeptide, die je huid als het ware trainen om in optimale conditie te komen.

Onze werkwijze en aanpak is erop gericht je huid in een zo optimaal mogelijke conditie te krijgen én te houden, zonder dat je gebruik hoeft te maken van botox, fillers of ingrepen en zonder je huid te beschadigen.

Je krijgt tijdens de HuidScan alles te weten over je huid, krijgt veel tips & tricks en weet precies wat je moet doen om je huid thuis optimaal en op de juiste manier te verzorgen.

Alles op een rijtje:

De HuidScan bestaat uit:

  • intakegesprek: doornemen van de vragen over je huid en je wensen
  • huidfoto’s
  • plan op maat
  • kennismakingsbehandeling

De HuidScan kost 125,-

Boek hier eenvoudig je HuidScan!