Futloze huid

Je kijkt in de spiegel en ziet een grauwe, futloze huid. Niet echt een beeld waar je vrolijker van wordt. Het hebben van een gezonde glow is voor de meeste vrouwen huidwens nummer 1. ‘Gewoon een gezonde uitstraling’, dat is wat ik vaak te horen krijg tijdens de huidanalyse. Ook je huidcellen hebben energie nodig om goed te functioneren. Hoe je huidcellen energie krijgen lees je in de ze blog.

Batterij

Iedere cel in je lichaam en dus ook je huidcellen, bevatten een soort batterijtjes; de mitochondriën. Wanneer we eten wordt glucose naar de cellen getransporteerd en met behulp van zuurstof omgezet in ATP (AdenosineTriPhosfaat) ATP is celenergie. Dit houdt het motortje van de cel draaiende en zorgt ervoor dat de cel kan blijven functioneren. Naarmate we ouder worden hebben we wat minder energie. Dat voel je en dat zie je. Onder andere aan je huid. Om de batterij op te laden, moet je er dus voor zorgen dat je voldoende goede en gezonde voeding binnenkrijgt én je kunt van de buitenkant het energieniveau van je huidcellen opkrikken. Daar hebben we fantastische behandelingen voor!

Energiegevende behandelingen

Met stip op nummer 1 staat hier de softlight laser. Dit is een laser die pure ATP direct bij de huidcellen brengt. Zonder pijn, warmte, verbranding of wat dan ook. Gewoon een heerlijke, ontspannende behandeling met direct effect. Omdat een laser een gebundelde straal licht geeft, kan het licht van de laser op alle huidlagen werken. Hierdoor krijgt je huid niet alleen meer energie, maar zullen ook alle huidlagen gelift en verstevigd worden!

De collageen lamp is nog zo’n topper als het gaat om meer energie geven. De collageen lamp bevat rood licht; dit activeert direct de collageenaanmaak in de huid. Daarnaast bevat het eveneens het energielichtspectrum én infrarood om de doorbloeding in de huid te stimuleren. De collageenlamp kan bij iedere behandeling ingezet worden om elke behandeling intensiever te maken.

Carboxytherapie is een nieuwe behandeling welke ook direct op het energieniveau van de huid werkt. Zoals je al kon lezen in deze blog heeft het omzetten van glucose in ATP (celenergie) zuurstof nodig. Door tijdelijk de zuurstoftoevoer te stimuleren kan er dus extra energie vrijgemaakt worden voor de huidcellen. Een superbehandeling om je huid echt een boost te geven.

Thuis aan de slag

Ook thuis kun je aan de slag om je huid er minder futloos uit te laten zien. Hierbij is het belangrijk de juiste stappen in je huidverzorging aan te houden (reinigen, peelen, stimuleren, herstellen, beschermen) waarbij het stimuleren van de doorbloeding het belangrijkste is bij een futloze huid.

Door regelmatig de doorbloeding te activeren krijgt je huid enorm veel zuurstof en voedingsstoffen en kunnen afvalstoffen goed afgevoerd worden. Doe eens een kuurtje: twee weken elke avond en je zult versteld staan van het effect. Mensen zullen je vragen of je op vakantie bent geweest, zo goed en gezond ziet je huid eruit na dit kuurtje!

Ook heel fijn om te gebruiken bij een futloze huid is de cleansing clay. Dit is een zuiverend detox masker op basis van natuurlijke klei die alle afvalstoffen uit je huid absorbeert. Dit gebruik je elke dag als extra stap na het reinigen van je huid om je huid écht superschoon te krijgen. Succes gegarandeerd!!!

Peel it of! Een super product om je huid er direct vitaler uit te laten zien is het Primum elixer. Dit nieuwe product van hannah is nu al een bestseller, want iedereen die het uitprobeert is enthousiast. Primum elixer is op basis van amandelzuur. Dit is het mildste fruitzuur dat alleen in de opperhuid werkt en niet te diep kan. Het kan dus geen schade aanrichten en zorgt ervoor dat de huidcellen sneller delen en het maakt je huid glad, zacht en stralend. Een kuurtje is echt een megaboost voor je huid!! Omdat  het een peeling is geven we hierbij altijd persoonlijk advies!