Gezichtsbehandeling Schiedam – Rotterdam

Wil je een heerlijke gezichtsbehandeling? Eentje waarbij je heerlijk kunt ontspannen, maar waarbij ook je huid lekker aangepakt wordt? Dan ben je bij Beautiful Balance HuidCenter aan het juiste adres!

Wat gaan we doen?

Een gezichtsbehandeling wordt altijd op jouw wensen en huidconditie afgestemd, maar bevat wel een logische opbouw. Zo starten we altijd met een huidmeting en een huidanalyse. Hierdoor weten we precies wat jouw huid op dat specifieke moment nodig heeft. Hierop stemmen we alle producten en technieken in de behandeling af. Vervolgens gaan we als eerste de huid reinigen. Door het eerste laagje aan vuil, make-up ed. te verwijderen, hebben we een nog beter effect van de rest van de producten.

De tweede stap is het verwijderen van dode huidcellen. Dit noemen we ook wel peelen of exfoliëren. Door een laagje aan dode huidcellen te verwijderen, wordt de huid stralend én zetten we je huid aan het werk om de celdeling actief te houden. Hoe ouder je wordt, hoe trager dit gaat namelijk. En dat willen we niet! Afhankelijk van de conditie van je huid gebruiken we een peeling die daarbij past.

De volgende stap is het goed stimuleren van de doorbloeding in je huid. Door je huid lekker rood te maken met de Cell Active of active mask krijgt je huid een enorme zuurstofboost. Dit voelt misschien een beetje gek aan, zeker de eerste keer, maar ik kan je beloven dat dit echt je huid aan het werk zet. Een beetje fitness voor je huid, dus!

Hierna is je huid goed voorbereid om bijvoorbeeld onzuiverheden te verwijderen zoals mee-eters en gerstekorrels. Wanneer dit gedaan is kunnen we ook je wenkbrauwen weer helemaal in shape maken.

Vervolgens gaat het echte werk beginnen: de bindweefselmassage! De hannah bindweefselmassage is uniek doordat het én je huid lekker aan het werk zet én deze de enige bindweefselmassage is die ook ontspannend werkt. Door je huid lekker te kneden en te rollen ontstaan er een diepe doorbloeding en een echte activatie van de diepere huidlagen. De bindweefselmassage is niet voor niets dé manier om er goed uit te blijven zien, zonder dat je cosmetische ingrepen nodig hebt.

Na de bindweefselmassage is het mogelijk om bijvoorbeeld de collageenlamp in te zetten om je huid te verstevigen en een energieboost te geven, of het ultrageluid apparaat voor extra lifting en versteviging.

Vervolgens krijg je een op maat advies voor je huid en leggen we precies uit hoe je je huid thuis moet verzorgen. Hierdoor wordt het effect van de behandeling versterkt en verlengt en houd je wekenlang een stralende huid.

Hoe vaak?

Hoe vaak je een gezichtsbehandeling moet ondergaan? Wij zeggen altijd: een keer in de maand. Je huid vernieuwd zich namelijk een keer in de maand. Zo heb je het meest profijt van de behandeling!

Wil je ook?

Dat vinden wij geweldig!

Je kunt heel eenvoudig online een afspraak inboeken: klik hier