Gezichtsbehandeling voor de feestdagen

De Sint is nog maar net het land uit en de kerstman staat alweer klaar! Nog even en de diners, borrels en feestjes barsten weer los. Wil jij met een stralende huid aan het kerstdiner zitten? Dan is deze behandeling echt iets voor jou!

Chronos therapy

Dé behandeling die je huid laat stralen is de Chonos Therapy. Het fijne aan deze behandeling is dat het alle tekorten in de huid gaat aanvullen. Door gebruik te maken van de kracht van je eigen huidcellen, wordt de huid verjongd en stralend. Klinkt goed toch?

De chronos is een van onze favoriete behandelingen. Waarom? Omdat het een hele fijne behandeling is om te ondergaan, met meerdere maskers en massages. Op een heel ontspannen manier worden alle tekorten die je huid kan hebben aangevuld met de beste ingrediënten die er zijn. En dat ga je zien: direct na de behandeling zie je een stralende huid in de spiegel. En deze stralende huid blijft dagen zichtbaar.

De behandeling

De chronos behandeling is een hele uitgebreide behandeling en bestaat uit de volgende stappen: als eerste gaan we de huid reinigen en bekijken we of er nog wat mee-eters verwijderd moeten worden en of de wenkbrauwen geëpileerd moeten worden. Vervolgens gaan we de huid een peeling geven. Dit is een peeling van twee soorten fruitzuren die de dode huidcellen op milde wijze verwijderen en de celdeling activeren. Hierna wordt een serum aangebracht met hyaluronzuur. Dit zorgt voor meer volume in de huid en voor een verbetert vochtgehalte. Hier overheen gaat een zeer speciaal masker. Het is een poeder die wij aanmaken met water en zo ontstaat een pasta. Door deze over de huid aan te brengen over het serum heen, wordt de huid afgesloten en kan het serum maar een kant op: de huid in! Je krijgt een heerlijke nek schoudermassage tijdens het inwerken van het masker. Hierna wordt een volgend serum aangebracht met peptiden. Dit zijn stofjes die ervoor zorgen dat de collageen aanmaak in de huid stimuleren. Ook hier overheen gaat een masker dat ervoor zorgt dat het serum beter opgenomen wordt. Dit masker wordt door middel van een ontspannende massage helemaal ingemasseerd. Hierna volgt nóg een serum. Ditmaal met antioxidanten die schade in de huidcellen tegengaan en herstellen. We sluiten de behandeling af met een dagcrème en een spf. Wanneer je hierna in de spiegel kijkt, weet je niet wat je ziet: rimpeltjes zijn verminderd of verdwenen en je huid straalt als nooit tevoren.