Gezichtsbehandeling voor de kerst

Iedereen wil er stralend uit zien tijdens de kerstdagen. Dé behandeling om een stralende huid te krijgen is de Chronos Therapy treatment van Juliette Armand. Dit is een zeer bijzondere behandeling waar ik je graag meer over vertel!

De kracht van je eigen huidcellen

Wat deze behandeling zo bijzonder maakt is dat het gebruik maakt van de kracht van je eigen huidcellen. Door tekorten aan te vullen en de huid te geven wat het nodig heeft, worden alle functies geactiveerd en de huidcellen aan het werk gezet. Niet voor niets is de slogan van de Chronos therapy behandeling: je afspraak met de cosmetisch arts kan uitgesteld worden…

Peeling

De eerste stap van de behandeling is de peeling. Deze is een combinatie van glycolzuur en salicylzuur. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en de vernieuwing van de huidcellen geactiveerd. Ook kunnen hierdoor alle werkstoffen, die in overvloed aan je huid worden toegevoegd in deze behandeling, beter intrekken.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een stofje dat van nature in je huid voorkomt en zorgt voor volume in de huid. Ook houdt het veel vocht vast. Het hyaluronzuur is kleinmoleculair. Dit houdt in dat het goed inde huid kan trekken, want normaal gesproken is hyaluronzuur te groot om in de huid te kunnen trekken.

Hier overheen gaat een heerlijk latexmasker. Dit is een masker dat als een soort pasta aangebracht wordt en vervolgens een geheel wordt, maar wel soepel blijft. Doordat het in het begin vloeibaar is, sluit het heel mooi aan op de huid en het hyaluronzuur dat ervoor aangebracht is, kan hierdoor maar een kant op: de huid in!

Peptiden

Peptiden zijn kleine eiwitdeeltjes die een signaalfunctie hebben. Ze geven de huidcellen een signaal om hun taak goed uit te voeren. Bijvoorbeeld de fibroblast. Die krijgt het signaal om meer collageen aan te maken. Het serum met peptiden wordt ingemasseerd en hier overheen gaat ook weer een masker dat goed in kan trekken door de ontspannende massage.

Antioxidanten

Antioxidanten zorgen ervoor dat schade dat ontstaat in de huidcellen door vrije radicalen wordt voorkomen en/of hersteld. Het serum met antioxidanten wordt heerlijk ingemasseerd en je ziet meteen dat je huid een mooie glow krijgt. Ter afsluiting brengen we een crème aan en de sun film SPF 30.

Als je na deze behandeling in de spiegel kijkt weet je niet wat je ziet: een huid die straalt als nooit tevoren!!