Gezichtsreinigingsapparaat

Voorheen wilde ik niet aan de reinigingsborsteltjes voor het gezicht. De reden: onhygiënisch. Maar daar is nu verandering in gekomen met de komst van de Tao clean facial brush! In deze blog ga ik je er alles over vertellen.

Wat maakt dit systeem zo bijzonder

Zoals ik eerder al schreef was ik nooit zo’n fan van gezichtsreinigingsborsteltjes. Op zich zijn ze natuurlijk erg fijn om je huid te reinigen, maar het onhygiënische aspect zorgde er altijd voor dat ik geen borstelapparaatjes adviseerde. Nu ik de Tao Clean facial brush ontdekt hebt, kan ik vol overtuiging het reinigen met deze borstel aan kan raden!

Het bijzondere aan deze gezichtsreinigingsborstel is dat wanneer je klaar bent met het reinigen van je huid en je de borstel hebt uitgewassen, de borstel wordt gedroogd én gedesinfecteerd wanneer je de borstel terug zet in de houder. Door de UV-C module die automatisch aan gaat, worden 99% van alle bacteriën gedood. Super hygiënisch dus!

Zo reinig je je huid met een borstel

Het reinigen van je gezicht met een gezichtsreinigingsborstel zorgt ervoor dat je huid nóg schoner wordt dan wanneer je alleen met een reiniger wast. Door de draaiende borstelkop worden de poriën goed schoon, wordt make-up en vuil grondig verwijderd.

Afhankelijk van wat het beste bij je huid past, of wat je zelf prettig vind, breng je een klein beetje milk op de borstel aan en verdeel je over je gezicht, of dit verdeel je met je handen over je huid. Vervolgens maak je het borsteltje een beetje nat om zo je reinigingsmilk of oil te emulgeren. Want de hannah reinigers moeten natuurlijk nog steeds met water vermengt worden. De borstel geeft automatisch de juiste tijd aan! Hoe handig is dat?!?

Actie

Speciaal ter introductie krijg je bij aanschaf van de Tao Clean facial brush een hannah Cleansing Milk 50 ml. cadeau t.w.v. 19,-