Goede foundation

als huidcoach vind ik het heel belangrijk dat hetgeen ik op mijn huid smeer van zeer hoge kwaliteit is en datzelfde geldt voorde huid van mijn klanten. Alleen het beste is goed genoeg. En dat geldt natuurlijk ook voor de make-up die ik gebruik en adviseer. Heb je je huid goed verzorgd met goede producten en is de conditie ervan vooruit gegaan, dan wil je dit niet teniet doen met make-up van slechte kwaliteit die je huid verstopt en irriteert. Ik heb dan ook een lange zoektocht gehad, maar ben nu iets tegengekomen dat we uitgebreid getest hebben en hebben goedgekeurd 😉

Oxygenetix

ik wil jullie graag voorstellen aan Oxygenetix. Een foundation die èn de perfecte kleur heeft voor elke huidskleur èn perfect is voor je huid! Ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over een foundation als dat ik nu over Oxygenetix ben. Wat maakt dat ik zo blij word van deze foundation?

– Oxygenetix is op basis van Aloë Vera. Hierdoor werkt deze foundation kalmerend, hydraterend en ontstekingsremmend. Ideaal dus, óók wanneer je last hebt van acné, rosacea of een heel gevoelige huid hebt.

– Ceravitae is een ingrediënt dat zuurstof aantrekt in de huid en dat werkt huidgenezend en herstellend.

– Het heeft een anti-bacteriële werking en geeft een perfecte dekking.

– Bevat een SPF 25.

– Is waterresistant, dus een regenbui is geen probleem, evenals een duik in het zwembad.

– Afhankelijk van hoe dekkend je de foundation wilt hebben, breng je meerdere laagjes aan. Ook kun je bijvoorbeeld nog een klein beetje extra onder je ogen aanbrengen of alleen een puistje bijvoorbeeld ermee aantippen. Echt ideaal!

Deze foundation is dus alleen maar goed voor je huid! Er zijn foundations voor huiden met een gele ondertoon en voor huiden met een blauwe ondertoon. Zo heb je altijd een kleur die perfect bij jouw huid past.

En, wat ook heel belangrijk is: perfect te combineren met je hannah producten!

 

Wil jij de goede foundation van Oxygenetix ook eens testen? Kom dan langs!