Goede voornemens voor je huid

De laatste dagen van 2016 gaan voorbij. Een tijd om stil te staan bij het afgelopen jaar en alvast na te denken over het nieuwe jaar. De meeste mensen die ik spreek maken geen lijstje met goede voornemens, maar misschien wil je wel iets aan je huid gaan verbeteren in het nieuwe jaar. Daarom een lijstje met goede huid-voornemens!

  1. Elke ochtend en avond je huid reinigen. Eigenlijk weet je wel dat je je  huid goed moet reinigen, maar je hebt geen tijd, je bent te moe ’s avonds…. Ik heb alle excuses al een keertje gehoord natuurlijk, maar we hebben allemaal dezelfde hoeveelheid tijd, maar we hebben allemaal een andere prioriteit. En daar zit ‘em het verschil! Als iets belangrijk genoeg is voor je, maak je tijd! Met vijf minuten minder tv kijken heb jij ’s avonds tijd om je gezicht goed te behandelen!
  2. Vaker naar de huidcoach! Hoe druk je het ook hebt, probeer écht tijd vrij te maken voor een moment voor jezelf. Sterker nog; hoe drukker je het hebt, hoe beter je je ontspanning moet inplannen. Je huid vernieuwd zich elke 4 weken. Dit is dan ook meteen de beste frequentie om je huid een behandeling te laten geven!
  3. Meer water drinken. Vaak weet je wel dat water drinken goed is voor je huid, maar soms lukt het niet om voldoende te drinken. Voldoende water drinken is belangrijk om het (mede) het vochtgehalte van je huid op peil te houden en afvalstoffen af te voeren. Het houdt droogtelijntjes weg!
  4. Goed smeren! Alleen met consequent smeren met een product dat is afgestemd op je huid bereik je het resultaat dat je graag zou willen van je crème. Elke ochtend en elke avond heeft je huid vocht en voeding nodig, dus goed smeren dus!
  5. 1 keer per week een beauty-momentje inlassen. In een druk en hectisch leven is het belangrijk om regelmatig je rust in te lassen. Ook voor je huid! Neem 1 keer per week de tijd om je huid een peeling te geven en de doorbloeding van je huid te activeren, om je huid vervolgens goed te voeden. Doe je dit 1 keer per week, dan zul je snel merken dat je huidconditie enorm verbetert!