Grove poriën verminderen

De structuur van je huid willen we zo fijn en glad mogelijk hebben. Hoe gladder de huid, hoe mooier. En het hebben van een gladde huid is voor veel vrouwen een droom. Tot nu toe konden we een peeling toepassen, zoals fruitzuren en microdermabrasie, maar dit was van tijdelijke aard. Ook microneedling technieken kunnen de structuur enigszins verbeteren, maar:

Eindelijk hebben wij een super behandeling om grove poriën te verminderen!

Sinds kort werken wij met een nieuw merk in de salon: PCA Skin. Met dit merk kunnen wij álle huidproblemen behandelen, zo ook grove poriën. En daar zijn wij heel blij mee.

grove porien verminderen
grove porien verminderen

Poriën

Poriën zijn de uitgangetjes van talg- en zweetkliertjes in de huid. Via deze uitgangetjes kan talg naar de oppervlakte van de huid worden gebracht om je huid soepel te houden en zweet zorgt ervoor dat de lichaamstemperatuur geregeld kan worden. Iedereen heeft een eigen huidstructuur. Die een heel glad en fijn, de ander grover. Wanneer bijvoorbeeld de huid vetter is, zie je dat de huid ook een grovere structuur heeft.

Behandeling

Er is nu dus een nieuwe behandeling bij Beautiful Balance om de structuur van je huid te verbeteren. Het voordeel: je ziet meteen resultaat. Ons nieuwe merk PCA Skin heeft hiervoor speciaal de Detox Oxy Treatment. Een behandeling die uiterst aangenaam is om te ondergaan en met de detox gel deep pore treatment  de structuur van de huid aanpakt. Dit zorgt er meteen voor dat bacteriën geen kans meer maken en het dus ook uiterst geschikt maakt tegen pukkeltjes.