hannah Primum Elixer en Brilliant Touch

Afgelopen zondag was het een waar hannah feestje in het Oude Luxor Theater in Rotterdam! Het jaarlijkse hannah uitje was dit keer lekker dichtbij voor ons en we hebben genoten van Musicals in Concert met musicalsterren als Tony Neef, Vajèn van den Bosch, Nurlaila Karim, Carolina Dijkhuizen, Stanley Burleson en Jim Bakkum. Maar… er zouden deze avond niet 1 maar 2 nieuwe producten gelanceerd worden. We moesten helemaal tot het eind van de avond wachten, maar ik kan je vertellen: het was het wachten meer dan waard!

Primum Elixer

Primum Elixer is een zeer milde peeling op basis van amandelzuur. Dit is een ‘fruitzuur’ dat gewonnen wordt uit bittere amandelen. Omdat de moleculen van amandelzuur vrij groot zijn, werkt de peeling aan de oppervlakte van de huid. het verbetert de celvernieuwing en maakt je huid ongelofelijk zacht en glad! Het is voor zelfs de meest gevoelige huid geschikt, evenals donkere en getinte huiden en het kan het hele jaar door gebruikt worden, want je huid wordt niet gevoeliger voor de zon. Wij zijn natuurlijk meteen gaan testen en wij kunnen alleen maar zeggen: WAUW!!! (dit moet je echt geprobeerd hebben je weet niet wat je voelt 🙂 ) Primum elixer wodt eerst ingezet als kuurtje: 3,5 of 8 dagen achter elkaar elke avond aanbrengen. Daarna volstaat 2-3 keer in de week. Primum Elixer is voor elk huidtype geschikt.

Brilliant Touch

Wil jij een instant mooiere huid? Wil je dat je huid selfie-proof is? Wil je het effect van een filter, maar dan in het echt in plaats van alleen op de foto? Wil je zonder make-up de deur uit, maar er tocht nèt even wat stralender uitzien? Dan is de Brilliant Touch iets voor jou! Op basis van siliconenolie zoals de Touch of Silk, maar dan net een tikkie anders met briljantpoeder dat je huid er meteen stralender uit te laten zien. Dit product breng je over je crème aan (als laatste dus) en zorgt voor een prachtig effect. Brilliant Touch is geschikt voor ieder huidtype.

Wij hebben de twee nieuwe producten al kunnen testen! en binnenkort kun jij ook van deze heerlijke nieuwe hannah producten genieten. De bestelling is geplaatst en de flesjes komen zo snel mogelijk naar Schiedam toe! Wil jij ook een mooiere huid door deze producten? Je ontvangt maar liefst 10% introductie korting!