Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar ik word altijd heel vrolijk als er weer een nieuw seizoen begint! De mooie herfstkleuren van de natuur, kastanjes en eikeltjes zoeken met de kinderen, kaarsjes aan in huis, heerlijk, ik hou ervan! Misschien heb je het al aan je huid gemerkt, maar vaak reageert je huid ook op een wisseling van het seizoen. Speciaal hiervoor hebben we de herfstbehandeling samengesteld!

Peelen

Nu de zomer voorbij is kunnen we weer los met intensievere peelings! In de zomer wordt je huid wat dikker, waardoor deze er wat doffer uit kan gaan zien. Dit dikkere laagje aan dode huidcellen maakt ook dat je huid nu wat droger aan kan gaan voelen. Weg ermee dus! Daarom bevat de herfstbehandeling mijn favoriete peeling: de pumpkin peel. Niet alleen past deze peeling goed in de herfstsferen, het zorgt er ook voor dat je huid intensief gereinigd wordt. En hoewel deze peeling best prikkelend aanvoelt, zul je erna echt een prachtige glow hebben! En die willen we zo graag!

Cupping

Cupping is een eeuwenoude methode om de huid te masseren. Het cupje zuigt vacuüm op de huid, waardoor er een bindweefselmassage uitgevoerd kan worden met de cups. Het is echt een heerlijke massage die voor een goede doorbloeding zorgt en je huid laat stralen. Perfect dus voor een heerlijke herfstbehandeling!

Collageen Booster

We sluiten de herfstbehandeling af met een sessie onder de collageen booster; onze collageen lamp. Het rode licht zorgt voor de aanmaak van collageen en stimuleert alle processen in de huid. Zo worden afvalstoffen beter afgevoerd en kan zuurstofrijk bloed goed bij de huidcellen komen. Naast dat het heel erg goed is voor je huid, is het ook heerlijk voor je lichaam om het rode licht op te nemen, omdat het toch al minder lang licht is buiten Zo krijg je toch meer licht binnen en dat merk je aan je lijf: je voelt je energieker!

Al met al is dit dus een heerlijke herfstbehandeling! De producten die we verder gebruiken stemmen we af op de conditie van je huid, zodat je huid er op en top uit gaat zien. De herfstbehandeling duurt 45-60 minuten en kost 84,50. Bij een kuur van 3 behandelingen krijg je er een heerlijk masker voor thuis gratis bij!