Hoe detox ik mijn huid

Nu het weer voorjaar is zie je het misschien wel om je heen: detoxen. Mensen gaan in de weer met sappen en eten geen vast voedsel voor een bepaalde periode.

Maar wist je dat je je huid ook een detox kunt geven? En dat dit heel erg goed is om regelmatig te doen voor je huid? Het hoe en waarom ga ik je uitleggen in deze blog!

Wat is een detox?

Misschien wel even leuk om uit te leggen wat een detox precies is. In en om je huidcellen kunnen zich afvalstoffen ophopen. Normaal gesproken kan je lichaam deze afvalstoffen zelf afvoeren, maar in de huidige maatschappij waar we te maken hebben met heel veel luchtvervuiling en schadelijke stoffen die we via ons voedsel binnenkrijgen én waarbij we vaak last hebben van stress in het dagelijkse leven, is het voor het lichaam steeds lastiger om alle afvalstoffen goed af te voeren.

Twee redenen waarom we verouderen: afvalstoffen in de cel die niet goed afgevoerd kunnen worden en afvalstoffen rondom de cel die niet goed afgevoerd kunnen worden. Heel belangrijk dus om regelmatig een detox voor je huid te doen, om deze belastende afvalstoffen kwijt te raken.

Hoe detox ik mijn huid?

Voordat je denkt dat je om je huid te detoxen een ingewikkelde sapkuur moet volgen, heb je het mis! Een detox voor je huid kun je gewoon tijdens een ontspannende gezichtsbehandeling ondergaan! Goed nieuws, hè?!?

Met de speciale detox behandeling van HydroPeptide zorgen we ervoor dat de schadelijke stoffen die zich in de huid ophopen, verwijderd worden. Dit op een uiterst prettige en niet schadelijk manier. Met speciale ingrediënten zoals turf, met een zeer absorberende werking, geef je je huid een detox op een hele fijne, aangename manier.

Resultaat

De resultaten van de detox behandeling: je huid voelt zacht, glad, en ziet er frisser uit. Op cellulair niveau: je huidcellen kunnen beter functioneren, omdat het verlost is van de schadelijks stoffen in en om hem heen. Op de lange termijn zal je huid minder snel verouderen wanneer je je huid regelmatig een detox behandeling gunt. Dit komt omdat de afvalstoffen vrije radicalen zijn die de gezonde cellen aantasten. Ben je verlost van deze vrije radicalen, dan functioneert je huidcel beter.