[av_textblock size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-7b7kyh’]
In de zomer kan het zijn dat je huid er wat doffer uitziet dan normaal. De reden? Pigment en dode huidcellen. In deze blog lees je wat je kunt doen om je huid weer een boost te geven.

Peeling

De makkelijkste manier om je huid een enorme boost te geven is het gebruik van een peeling. Er zijn speciale peelings voor thuisgebruik, zoals de Polish and Plump peeling. Dit is dé peeling waardoor ik verliefd ben geworden op HydroPeptide 😉 Door de twee-stappen peeling waarbij je eerst een korrel-scrub gebruikt om de doffe dode huidcellen weg te halen en de fruitzuren die je erna aanbrengt, krijgt je huid een enorme oppepper. Het verwijderen van een laagje dode huidcellen is heel fijn voor je huid, omdat het de doffe laag weghaalt en de weg vrijmaakt voor nieuwe, frisse huidcellen. Je voorkomt ermee dat poriën verstopt raken en pigmentvlekjes zullen oplichten.

Masker

Een masker geeft een boost aan je huid omdat je tijdelijk heel veel werkstoffen aan de huid geeft. Er zijn verschillende soorten maskers, dus kies er altijd een die bij je huidtype en huidconditie past. Wij adviseren je hier graag bij! Neem eens lekker de tijd voor je huid en geef je huid eerst een peeling en dan een masker. Resultaat gegarandeerd!

Behandeling

Kan je huid écht een boost gebruiken? Boek dan eens een behandeling. Dan gaan we kijken wat je huid nodig heeft en spelen daar op in met de juiste peeling en de juiste werkstoffen. Onze behandelingen zorgen voor zowel een direct resultaat, als een resultaat op de lange termijn. Dit komt doordat we met onze behandelingen ook de collageenaanmaak activeren en het zo effect op de lange termijn heeft.

Serum

Een serum is een cosmetisch product met een hoog gehalte aan werkstoffen. Je gebruikt een serum na de reiniging en voor je crème. Hierdoor geef je je huid twee keer per dag een werkstof-boost!

Nimni

Als er iets is dat je huid een boost gaat geven is het de Nimni cream! Deze is er in twee varianten: de Nimni met retinol voor de nacht en de day cream zonder retinol, maar beiden met een collageen ondersteunend complex. Dit complex aan werkstoffen zorgt ervoor dat de collageenproductie aangezet wordt én de productie zo optimaal mogelijk verloopt. De resultaten liegen er niet om en de reacties van de klanten die Nimni cream toegevoegd hebben aan hun huidverzorgingsroutine, zijn allemaal zeer positief! Vraag gerust om een sample of start met een travelsize om uit te proberen!
[/av_textblock]

[av_social_share title=’Deel dit stuk’ style=” buttons=” share_facebook=” share_twitter=” share_pinterest=” share_gplus=” share_reddit=” share_linkedin=” share_tumblr=” share_vk=” share_mail=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=’av-616rw9′]