Hoe krijg ik een gladde huid?

Uit onderzoek is gebleken dat het hebben van een mooie, gladde en egale huid bij veel vrouwen bovenaan het beauty-wensenlijstje staat. Een gladde huid is als een visite kaartje en is erg gewild.

Ook bij ons in de salon is het krijgen van een gladde huid zeer gewild. Een gladde huid ziet er gezondheid uit en straalt. Maar hoe krijg je nou een gladde huid?

Een van de makkelijkste manieren om een gladde huid te krijgen is het toepassen van een peeling. En daar hebben we tegenwoordig een heel handig product voor: 5× Power Peel.

Power Peel is een peeling product voor dagelijkse toepassing. Een doosje bevat 30 zakjes met pads, gedrenkt in een vloeistof.

hoe krijg ik een gladde huid
hoe krijg ik een gladde huid

Het bevat glycolzuur, salicylzuur en speciale enzymen die op hele milde wijze je huid op dagelijkse basis peelen. En dat is heel gunstig: door je huid regelmatig een peeling te geven wordt de celdeling geactiveerd en het oppervlak van je huid geëgaliseerd. Dit zorgt ervoor dat je huid mooi glad wordt.

Ook kunnen alle werkstoffen die je erna aanbrengt goed intrekken. Dus je serum en je crème werken nóg beter!

Naast de peelende ingrediënten zit het ook bomvol antioxidanten om je huid te beschermen, te kalmeren en te voeden.

Voordelen

  • exfolieert diep en egaliseert
  • zuivert verstopte poriën en vermindert hun zichtbaarheid
  • verheldert snel een doffe huid
  • brengt de vochtbalans in evenwicht, voedt en verzacht
  • het fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen.

In een verpakking 5× Power Peel zitten 30 zakjes en kost 68,-

Wil je nog meer tips voor het krijgen van een gladde huid? Boek dan eens een huidconsult. Hierin bespreken we je huidwensen en leren we je hoe je je huid zelf het beste kunt verzorgen. Aan de hand van een huidmeting kunnen we exact vertellen wat jouw huid nodig heeft.