Hoe krijg ik een mooie huid?

Deze week beantwoord ik een lezersvraag! Ik kreeg deze vraag van Denise uit Rotterdam. Ze is niet tevreden met hoe haar huid er nu uitziet en wil graag weten: “Hoe krijg ik een mooie huid?”

Wat is een mooie huid?

Allereerst moeten we dan de definitie van een mooie huid gaan bekijken, want, wat is een mooie huid?

Mijn definitie van een mooie huid is:

Een huid die in overeenstemming is met degene die de huid draagt.

Dit houdt dus in dat degene ín de huid zelf bepaalt of zijn of haar huid mooi is. De een heeft een huid vol acne en heeft daar

hoe krijg ik een mooie huid
hoe krijg ik een mooie huid

verder niet zoveel last van, terwijl de ander doodongelukkig wordt van een klein pukkeltje.

Over het algemeen geldt dat een mooie huid staat voor: een egale huid, zonder pukkeltjes, vlekjes en plekjes, die een mooie kleur en glans heeft. Voornamelijk die gezonde glow maakt dat een huid er stralend uitziet. Maar, hoe krijg je die gewenste glow?

Systeem

Het antwoord is: werken aan een systeem. Een systeem in je huidverzorgingsroutine. Wanneer je zomaar wat doet met een product die toevallig in de aanbieding was, of omdat je vriendin het zo’n fijne crème vond, werkt niet. Je kunt dit vergelijken met bijvoorbeeld afvallen. Stel, je wilt een beter figuur. Je gaat naar de sportschool, stapt op een apparaat en gaat zolang je het vol kunt houden steppen of roeien, of wat dan ook. Vervolgens ga je een paar dagen later naar een groepsles, en een week later nog eens. Je kunt je wel bedenken dat, hoewel het lijkt of je goed bezig bent, er niet heel veel effect zal komen. Omdat er geen systeem in zit. Ga je naar de sportschool, vraag je een personal trainer om een schema en werk je dat schema netjes af, dan zal het effect niet alleen sneller komen, maar ook vele malen effectiever zijn. Hetzelfde geldt voor je huid.

Huidverzorgingsroutine

Om een mooiere huid te krijgen heb je jouw eigen systeem nodig. Zo’n systeem maak ik voor elke klant persoonlijk op maat. Allereerst bekijken we wat je wensen zijn. Wat wil je precies verbeteren? Vervolgens bekijken we wat je huidconditie op dit moment is. Dat doen we niet alleen door naar je huid te kijken, maar ook door het uitvoeren van een huidmeting met een speciaal apparaat. Vervolgens gaan we bekijken welke producten het beste bij jouw huid en jouw wensen passen.

Het huidverzorgingssysteem bestaat uit een aantal stappen die nauwkeurig uitgevoerd moeten worden. Immers, wanneer je wat stappen weg zou laten, mis je een aantal essentiële onderdelen. Alsof je een cake wilt bakken, maar geen beslag in het cakeblik doet…

Wanneer je dagelijks, met de juiste producten, de juiste stappen volgt, zul je merken dat je huid met sprongen vooruit gaat. Je

hoe krijg ik een mooie huid
hoe krijg ik een mooie huid

bent dan als het ware je eigen personal trainer voor je huid!

Huidcoach

Wil je ook een mooiere huid en kun je daarbij wel wat hulp en een personal trainer gebruiken? Maak dan gerust een afspraak voor een huidconsult met huidmeting en advies op maat. Als huidcoach doe ik niets liever dan vrouwen helpen aan een mooiere huid, waarin zij letterlijk en figuurlijk lekkerder in hun vel zitten! Bel 010-2730609 of mail kantoor@beautiful-balance.nl

Denise is inmiddels langs geweest voor haar persoonlijke behandelplan op maat en is vol enthousiasme aan de slag gegaan met haar persoonlijke plan.

Huidvraag

Heb jij ook een huidvraag? Laat het me weten! Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord en wie weet maak ik er wel een blog van zoals deze!

Stel je huidvraag gerust in de commentbox hieronder!