Huidanalyse

Heb jij wel eens een goede huidanalyse laten doen? Zodat je precies weet wat de problemen zijn en wat je huid exact nodig heeft? Vanaf nu maken wij gebruik van het neusje van de zalm wat huidanalyse apparatuur betreft: de Observ 520. Dit is een apparaat dat door middel van speciale lichtbronnen foto’s van de huid maakt, zodat alle huidproblemen in kaart gebracht kunnen worden.

Observ 520

Hoe is de huidstructuur? Waar bevinden zich lijntjes en rimpeltjes? Heeft je huid zonschade en pigmentvlekjes? Is je huid vet, vochtarm, dun of juist dik, gevoelig en hoe ziet je huid er in de toekomst uit? Dit en nog veel meer kunnen we vanaf nu zien met onze speciale machine. Het voordeel is dat de foto’s opgeslagen worden en perfect dienen als voor en na foto’s. Ze geven  je een heel duidelijk beeld van hoe het met je huid gesteld is! Wij zijn fan!

Zo werkt de huidanalyse

Wanneer we een analyse van je huid gaan maken met de Observ 520, voeren we eerst wat basisgegevens in, vervolgens steek je je hoofd in de kap en plaats je je kin op de kinsteun. Je kunt direct meekijken tijdens het proces en vervolgens worden de vijf foto’s met de verschillende lichtbronnen gemaakt. Dit duurt slecht een paar seconden. Daarna kijken we samen op het beeldscherm naar de foto’s en wat de bevindingen zijn. De foto’s worden opgeslagen en kunnen vergeleken worden met volgende foto’s, bijvoorbeeld na een huidverjongende kuur. Super handig dus!

Wil jij ook eens zo’n huidanalyse met de Observ 520? Maak dan eens een afspraak voor een HuidScan! 010-2730609