Heb je last van huidproblemen? Dit kunnen zowel heftige huidproblemen zijn, als wat kleine zaken waar je je aan stoort. Voorbeelden van huidproblemen waar wij je mee kunnen helpen: rimpels, lijntjes en verslapping, acne en acne littekens, rosacea, pigmentvlekken, extreem gevoelige huid, extreem droge huid, grove poriestructuur, of een combinatie van deze zaken! Speciaal in deze tijd waarin we geen behandelingen mogen geven, hebben we een corona-proof huidverbeteringsplan gemaakt!

Plan van aanpak

Hoewel we in deze tijd geen behandelingen mogen geven, kunnen we ontzettend veel betekenen voor je huid! Dit start met een corona-proof huidanalyse, onze HuidScan. Dit doen we met de Observ, zodat we foto’s hebben van zowel op als in je huid en met het afnemen van een intake. Een intake is het doornemen van een vragenlijst, zodat wij precies weten wat je huid nodig gaat hebben.

Dit deden we eigenlijk altijd al bij nieuwe klanten, maar hebben we nu corona-proof gemaakt, zodat we vrouwen met huidproblemen nog steeds kunnen helpen!

Alle handelingen van de HuidScan zijn met gepaste afstand en gedesinfecteerde materialen! Hier zijn we heel strikt in!

Hebben we in kaart wat je wil verbeteren, dan maken we aan plan op maat. Deze zal in eerste instantie bestaan uit een aangepaste huidverzorgingsroutine voor thuis.

Huidverzorgingsroutine

Ken je de 80/20 regel? Vast wel! En deze is ook van toepassing op je huid! 80% van het resultaat behaal je namelijk met een goede huidverzorgingsroutine! De behandelingen geven de kers op de taart, de boost.

Maar wat je thuis doet heeft zoveel impact omdat je dit elke ochtend en elke avond doet. Dit is dus 730 keer per jaar! Doe je dit met de juiste producten, dan kunnen we vaak al binnen hele korte tijd al resultaat boeken! Dit kunnen we monitoren door regelmatig een HuidScan te maken met de Observ waarbij we de foto’s gaan vergelijken.

Tussendoor kunnen we videobellen om uitleg te blijven geven en je huid te blijven monitoren!

Tegen de tijd dat we weer behandelingen mogen geven, is je huid zo goed voorbereid, dat we meteen een intensieve behandeling kunnen doen.

Even wat voorbeelden

Stel je hebt last van pigmentvlekken. Met de Observ HuidScan kunnen we dit goed in kaart brengen d.m.v. de huidfoto’s. Je gaat aan de slag met producten die ten eerste het bestaande pigment langzaam verwijderen, nieuwe aanmaak van pigment voorkomen en je huid goed beschermen tegen UV-straling. Omdat dit een wat langer proces is, is dit het perfecte moment om te starten! Na de zomer kunnen we dan een intensieve behandeling uitvoeren, die perfect is in de herfst. En het grote voordeel: je huid is hier dan optimaal op voorbereid!

Stel je hebt last van verslapping, rimpeltjes en grove poriën. Ook hier kunnen we een aangepaste huidverzorgingsroutine voor samenstellen die erop gericht is de collageenaanmaak te activeren en de structuur te verfijnen. Dit kan perfect met de producten voor thuis!

De corona-proof HuidScan is kosteloos wanneer je start met je huidverbeteringsplan! (normaal 47,-)

Wil je informatie over je huid of de corona-proof huidanalyse? Neem gerust contact met ons op: 010-2730609 of kantoor@beautiful-balance.nl