Wil jij je huid verbeteren? Nu eindelijk eens iets aan die storende rimpeltjes doen? Je huid verstevigen, of iets aan die irritante pigmentvlekken doen? Doe dan de HuidScan!

Wat is een HuidScan?

Een HuidScan is een eerste kennismaking waarbij we een intake afnemen en speciale huidfoto’s nemen. Een intake klinkt wat zwaar, maar is een heel fijn kennismakingsgesprek om te kijken wat je wil met je huid, wat we daar aan moeten gaan doen en of er misschien zaken zijn waar we rekening mee moeten gaan houden in het plan.

Vervolgens maken we speciale foto’s van je huid waarbij we op en in je huid kunnen kijken. Dit is heel fijn, omdat we dan goed kunnen zien wat we moeten verbeteren en hoe dat in de diepere huidlagen er uit ziet. Ook hebben we dan een goede uitgangsfoto waarmee we volgende foto’s kunnen vergelijken en het behaalde resultaat kunnen laten zien!

Na de HuidScan krijg je een set huidverzorgingsproducten, afgestemd op jouw huidconditie, mee naar huis en ga je aan de slag met jouw ‘huiswerk’.

Wanneer je 2-3 weken deze producten hebt gebruikt is je huid al verbeterd en kan je de volgende stap ondergaan: je eerste behandeling. Doordat je thuis je huid al hebt voorbereid, zal de behandeling veel beter aanslaan en kunnen we gelijk wat hoger inzetten!

Omdat we dus altijd foto’s maken is het heel leuk om te zien welke verbeteringen jouw huid ondergaat. Wanneer start jij met het verbeteren van je huid? Ook jouw wensen zijn binnen handbereik!

Boek je HuidScan eenvoudig hier in onze online agenda!