Huidverjongende behandeling

Wanneer je in de spiegel kijkt en je bent niet tevreden met hoe je huid eruit ziet, dan kun je daar gelukkig veel aan doen. Zeker op het gebied van huidverjonging hoef je niet meer naar de cosmetisch arts, maar kunnen natuurlijke behandelingen je huid zelf weer aan het werk zetten en rimpels en verslapping tegen gaan. Een van onze favoriete behandelingen voor natuurlijke huidverjonging is Dermatude META therapy. Wat deze behandeling inhoudt ga ik je uitleggen in deze blog.

Wat is Dermatude META therapy

Dermatude META therapy is een cosmetisch alternatief voor cosmetische ingrepen. Rimpels, verslapping, volumeverlies, alles wordt aangepakt met deze behandeling.

META Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation therapy. Het is een techniek waarbij we met microperforaties de huid activeren tot meer collageen aanmaak. Met behulp van disposable opzetstukjes geven we hele kleine prikjes in de huid. Deze zijn nauwelijks voelbaar en worden precies op de juiste diepte in de huid gegeven; dáár waar collageenaanmaak plaatsvindt. Het klinkt wat enger dan dat het is. Het is namelijk pijnloos en je huid gaat er niet van bloeden, dit in tegenstelling tot veel andere needling behandelingen.

Waarom zijn wij zo enthousiast over Dermatude?

Omdat we met een hele veilige methode heel veel resultaat kunnen behalen! Door de huid op de juiste diepte een prikkel te geven, worden de cellen die collageen aanmaken geactiveerd. Dit merk je meteen én op de lange termijn. Je merkt aan de behandeling dat deze je huid goed aan het werk zet. En dat is precies wat een verouderde huid nodig heeft.

We hebben nu al meer dan vier jaar ervaring met deze behandeling en zijn er eigenlijk alleen maar enthousiaster over geworden! We hebben inmiddels heel wat kuren met de Dermatude behandeling gedaan, en de resultaten waren steeds verbluffend!

Wil jij advies over je huid en wil je weten of Dermatude META therapy iets voor jou is? Neem dan contact met ons op!

Hier kun je een duidelijk filmpje over de werking van Dermatude zien:

https://www.youtube.com/watch?v=ae0NTKNoqRE